新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算
俾個得閑update嘅個人ig都好滿足架喇

咁點都好過殘晒,不過有ig俾人睇吓都好呀,點知又無

開個IG POST下佢隻壁虎都好呀

開咗之後可能都係無野睇,連人哋msg佢唔重要嘅會唔覆就睇到佢幾懶
mbmh本身都想棄
一開始覺得少主好on9好難頂
加上結衣戲份又勁少..
到後面d顏藝仲越黎越on9

笑到我仆街
最後頂埋落去,睇完又ok wor

結衣除左LH,LH2,今日子同逃恥係可以睇外,其他都要抱住純睇結衣心理

父女都唔好睇?

結衣根本無變過,大叔點扮都唔似少女,題材太難拍

我就覺得好撚好睇
亂入
見到樓主個名,忍唔住入嚟講
cross game真係好好睇

唔捨得換左個名佢
如果唔係我個名都會同gakki有關

結衣除左LH,LH2,今日子同逃恥係可以睇外,其他都要抱住純睇結衣心理

父女都唔好睇?

好睇喎
新人睇完逃恥落坑,不能自拔
求星空巴share google drive
Email : chaxxxxxxx@gmail.com

直接呢度俾email or pm
下個topic改咩好
下個topic改咩好

諗好左啦
無睇一個下晝個post竟然推到咁後

愈來愈多人分gakki
已覆所有pm覆漏左既請出聲

ps,Email一係直接放上黎,一係高登pm有啲巴打pm我但又唔俾email or email裏面有xxx,我想些牙都些牙唔到
下個topic改咩好

諗好左啦

嘖!

ps,Email一係直接放上黎,一係高登pm有啲巴打pm我但又唔俾email or email裏面有xxx,我想些牙都些牙唔到

辛苦晒

愈來愈多人分gakki

辛苦晒

辛苦你

父女都唔好睇?

好睇喎

父女悶到我想棄劇
Mbmh一口氣追曬,好好睇,又搞笑,雖然有啲位好戇鴆

其實結衣咁大份,食咁多其實算正常
仲有同我一齊食

baby fat仲正

好睇喎

父女悶到我想棄劇
Mbmh一口氣追曬,好好睇,又搞笑,雖然有啲位好戇鴆

可能我鍾意睇親情

愈來愈多人分gakki

些牙
又係睇逃恥入坑
唔該星空巴share google drive
email: hkg00022@gmail.com
星空巴打

想要結衣下載link🙇🏼🙇🏼🙇🏼

係高登pm左

chxxxxxxcn@gmail.com

感謝萬分

check pm

星空巴,麻煩你
whengakkismile@gmail.com
又係睇逃恥入坑
唔該星空巴share google drive
email: hkg00022@gmail.com

星空仔每日工作
睇完逃恥愛上結衣
麻煩星空巴打share google drive
email: tcts628@gmail.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞