新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike

佢自己講
放假係屋企訓同做家務
無人約就煮野食,唔會出街
仲自制壽喜燒1人份量版

所以我覺得逃恥某部分都幾似佢本人

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算
俾個得閑update嘅個人ig都好滿足架喇

咁點都好過殘晒,不過有ig俾人睇吓都好呀,點知又無

有藍剔個twitter係咪真架?
十年都唔update

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算

畀到大家好大幻想空間

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算

十年都唔update

都唔明連波多野結衣都有ig,新垣反而無
對唔住結衣BB我最後都係頂唔順睇完第8集棄左Smile,
雖然結衣BB笑容真係無敵但我都係睇唔落去

佢自己講
放假係屋企訓同做家務
仲自制壽喜燒1人份量版

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算

十年都唔update

乜都無

呢個fans整嘅幾好

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算

十年都唔update

都唔明連波多野結衣都有ig,新垣反而無

結衣bb只有一個

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算

畀到大家好大幻想空間

其實就算有ig應該都係得食物,壁虎同狗仔嘅相

其實結衣咁大份,食咁多其實算正常
仲有同我一齊食

結衣除左LH,LH2,今日子同逃恥係可以睇外,其他都要抱住純睇結衣心理
額頭果粒係咪暗蒼?

瘡呀唔識字

結衣除左LH,LH2,今日子同逃恥係可以睇外,其他都要抱住純睇結衣心理

父女都唔好睇?

佢自己講
放假係屋企訓同做家務
仲自制壽喜燒1人份量版

但事務所又唔逼
雖然對結衣係好事
但對fans真係幾慘
少event算

開個IG POST下佢隻壁虎都好呀
亂入
見到樓主個名,忍唔住入嚟講
cross game真係好好睇

Code Blue, My boss my hero, 父女七日變, 飛翔情報室, 龍櫻,
上面個幾套我都睇左, 覺得幾好睇,
全開係難頂少少但都睇得完,
Smile我睇一集睇下停下咁平均要兩個鐘,
第一套睇到棄既結衣電影劇
額頭果粒係咪暗蒼?

瘡呀唔識字

手快快打左白字 Sor
結衣係咪儲緊氣呀

如果而家開twitter,可能突破天際速度加入follower

我寧願佢唔開喇,廢事太多人inbox 騷擾佢

Code Blue, My boss my hero, 父女七日變, 飛翔情報室, 龍櫻,
上面個幾套我都睇左, 覺得幾好睇,
全開係難頂少少但都睇得完,
Smile我睇一集睇下停下咁平均要兩個鐘,
第一套睇到棄既結衣電影劇

未睇smile,咁難頂?
我知套劇灰,但我感覺係,如果不幸既唔係結衣
應該唔使棄,其他角色黑仔慘爆置身事外

我覺得係個題材唔適合做電視劇, 個故仔又係咁用倒敘法
如果係套兩個鐘既電影可能會幾好睇,
但拉到每集45分鐘又成十一集個時就
星空巴打

想要結衣下載link🙇🏼🙇🏼🙇🏼

係高登pm左

chxxxxxxcn@gmail.com

感謝萬分

check pm
星空巴打

想要結衣下載link🙇🏼🙇🏼🙇🏼

係高登pm左

chxxxxxxcn@gmail.com

感謝萬分

check pm

axxxxxxx1234@gmail.com

我都pm左 唔該哂
睇D綜藝真係有排睇
仲好睇過劇
又唔做作既gakki 真係無敵
隻狗同壁虎有冇相

父女都唔好睇?

結衣根本無變過,大叔點扮都唔似少女,題材太難拍
綜合下載係唔係要留email?
係依邊留得唔得?
email:wxxxxxhk@gmail.com

直接呢度俾email or pm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞