新垣結衣 (6) 下次見面時 請再一次追求我

1001 回覆
150 Like 1 Dislike

空飛嘅尾埋得幾好

淨係想屌佢講得太少兩個一齊左之後既事
已經中晒毒 求解脫
因為啲op好聽想問下女主角失格同求婚大作戰值唔值得睇?
有無人睇過寛鬆世代?覺得點?
見有岡田同島崎遙香想試下

宮9劇係必睇

想問咩係宮9?
<blockquote>有無人睇過寛鬆世代?覺得點?

宮9劇係必睇</blockquote>
想問咩係宮9?

宮藤官九郎
寬鬆值得睇
影帝
有無人睇過寛鬆世代?覺得點?

宮9劇係必睇

愈睇愈好睇
雖然對岡田冇乜好感 但做得幾好
因為啲op好聽想問下女主角失格同求婚大作戰值唔值得睇?

前面個套唔睇都罷 又係果一pair
後面個套...
http://www.bilibili.com/video/av4412963
01:39
http://www.bilibili.com/video/av4412963
12:38

父女嘅making
老豆有得幫結衣沖涼
結衣係咪嬲?
睇完Code Blue,google下戶田先記得彌海砂係佢做
睇完逃恥 愛上了結衣BB

好葡萄岡田

好葡萄岡田

岡田有得合作咁多次真係好葡萄佢,都唔知佢係咪專追住結衣接咩佢接咩

好葡萄岡田

岡田有得合作咁多次真係好葡萄佢,都唔知佢係咪專追住結衣接咩佢接咩

食屎啦岡田
早晨結衣

我覺得mbmh好好睇喎 有學生gakki同埋少主

反而空飛我覺得有啲悶

空飛室長喺婚宴致辭嗰段喊到我仆街,之後一直好似壞咗水龍頭咁

結衣嘅成長仲有佢同綾野剛條感情線我覺得都好睇,室長都好搶戲。整體嚟講我鍾意呢套多過逃恥,不過有啲人可能會嫌太煽情

呢套幾ok
但覺唔覺kiss個幕同埋結衣拖佢手個度好突兀

同意,kiss 之前結衣講嗰段說話平平無奇,唔明點解綾野剛忽然間會想咀埋去

拖手唔記得
噪音 1張
msskh 2張
哥是dick 2張
hahah1 2張
與結衣過的星期二 2張
香港建國務院 2張
11張now
仲有4張成團

各位巴絲成團後我會即刻淘,可以的話你地留個email,到左貨通知你地
大家講個信字,到左貨面交or郵寄,交收時比番錢我就得
未成團前如果改變主意唔買講聲就得,
無壓力

想要兩張 唔該哂
新人留名
另外, 想問星空巴打收唔收到PM
Email: lawxxxxxxx@gmail.com

空飛嘅尾埋得幾好

淨係想屌佢講得太少兩個一齊左之後既事

賤男綾野剛 同錦戶亮一撚樣
新人留名
另外, 想問星空巴打收唔收到PM
Email: lawxxxxxxx@gmail.com

今晚覆
&lt;blockquote&gt;有無人睇過寛鬆世代?覺得點?

宮9劇係必睇&lt;/blockquote&gt;
想問咩係宮9?

宮藤官九郎
寬鬆值得睇
影帝

睇左一集就停唔到
錫啖先返工
結衣bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞