GoPro Hero 5 討論

418 回覆
6 Like 1 Dislike
而家買送支原廠棍 好似好抵

我見HKTV 送3 Way.
抵屌?

宜家好似冇左?
而家買送支原廠棍 好似好抵

我見HKTV 送3 Way.
抵屌?

宜家好似冇左?

優惠好似去到18/3咋
你地去旅行多數帶幾多舊電同sd卡
想問下係邊買抵D?定大部份一樣價錢?

上次去台灣8日帶左128+64GB都仲有淨
電就2舊夠用一日

去10日 兩電加兩張64剛剛夠,加多張64穩陣

你部機係會長開定係有野影先開機?

都長開

都長開

2舊電就夠?我見佢d電去得好快下喎
影night lapse 星空嘅話要幾多張卡先得

都長開

2舊電就夠?我見佢d電去得好快下喎

教佢最快熄mon, 滑一日雪都夠用, 當然我唔係車cam咁長火啦

呢款用到?
想買部5月去沖繩
留意下邊度多野送先
有冇巴絲用過淘寶remote?

呢款用到?

建議最少用extreme
有冇巴打知道邊隻副廠電用到
有冇巴打知道邊隻副廠電用到

GoPro 5因爲係有晶片係電入面 所以係用唔到副廠電架
唔知大家有無發覺如果甩咗電池個防水蓋 拍出黎嘅片啲聲係好似係水底咁唔清楚?

為咗呢個問題同GoPro Support交涉咗成個幾月email 佢地係咁叫我拍啲sample比佢地睇下個issue 最後佢地叫我send部機比佢地換一部比我 我等緊部機番黎⋯
有冇巴打知而家邊到多野送
都係去沖繩影水底
有冇巴打知而家邊到買最抵 多野送

呢啲副廠電用唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞