GoPro Hero 5 討論

418 回覆
6 Like 1 Dislike
咁多位用緊嘅巴打~有冇後悔過買gopro hero 5?
另外用黎拍片影相係咪基本要買
機+2電+自拍棍+飛宇G5+128gb?

g5 其實睇自己需要都得。

g5 其實睇自己需要好d

我覺得三軸好緊要 唔用基本上拍完睇都唔想睇 因為震到頭都暈

我覺得三軸好緊要 唔用基本上拍完睇都唔想睇 因為震到頭都暈

hero5 算好左d 了
我想問hero5個鏡頭易唔易花
洗唔洗痴貼之類
終於買左Hero 5同G5
畫面好定冇挑剔
但試完機返黎聽條片d摩打聲嘈到

有冇巴打有同樣問題?定係我支三軸出事
畫面好定冇挑剔

好似係G5死症
我都心思思緊買唔買好
依家用緊RE CAMERA
有無巴打用緊hero5 session?
而家買gropro送電送卡
係咪total2舊電?
畫面好定冇挑剔

我用HERO 4 , 冇摩打聲喎
畫面好定冇挑剔

G5係會有
我見好似冇人講...
HKTV 好似做緊GoPro - HERO5 Black [送原裝電池+64GB記憶卡+USB3.0 MicroSD 讀卡器] $3200...

個offer做到6月30日,抵唔抵?

https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/Microworks/s/H0366001/GoPro/HERO5-Black-%E9%80%81%E5%8E%9F%E8%A3%9D%E9%9B%BB%E6%B1%A064GB%E8%A8%98%E6%86%B6%E5%8D%A1%E8%AE%80%E5%8D%A1%E5%99%A8/p/H0366001_S_GP-CHDHX-501
我見好似冇人講...
HKTV 好似做緊GoPro - HERO5 Black [送原裝電池+64GB記憶卡+USB3.0 MicroSD 讀卡器] $3200...

https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/Microworks/s/H0366001/GoPro/HERO5-Black-%E9%80%81%E5%8E%9F%E8%A3%9D%E9%9B%BB%E6%B1%A064GB%E8%A8%98%E6%86%B6%E5%8D%A1%E8%AE%80%E5%8D%A1%E5%99%A8/p/H0366001_S_GP-CHDHX-501

我覺得ok 嘅 一張64gb 卡都五六百左右 不過唔知佢咩牌子 但電正常都要多粒 都省唔少

我之前買3200 得32gb卡... 因為窮學生要分期

唉!
我見好似冇人講...

我覺得ok 嘅 一張64gb 卡都五六百左右 不過唔知佢咩牌子 但電正常都要多粒 都省唔少

我之前買3200 得32gb卡... 因為窮學生要分期

唉!

你發完夢未呀? 佢會送張500蛟卡比你
唔送$16X 一張D 卡比你都偷笑啦
Iphone想用capture拎片就話unable to share clip既
上網睇forum好似又冇人fix
Iphone想用capture拎片就話unable to share clip既

你錄4K就冇得share

The GoPRO Hero 6 will be announced soon. Why do we know this? Because it just got registered on a public agency in China. This registration is needed for any device with WiFi before it officially hits the market.

hero 6 快來了
有無巴打可以講下hero 5 影夜拍 / 極光係點
下年一月去芬蘭,諗緊入唔入手好
有無巴打可以講下hero 5 影夜拍 / 極光係點
下年一月去芬蘭,諗緊入唔入手好

hero 5 nano sensor
想請教下, 而家出面買gopro hero5行貨大概做緊幾多?
THANKS

...
想收一部gopro hero 4 silver
有冇巴絲升左級想放
可以既請add tg: https://t.me/orlha
想買Lightning讀卡器 有無推介邊款好
用GOPRO想過片去電話快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞