GoPro Hero 5 討論

418 回覆
6 Like 1 Dislike
想問吓gopro hero 5 落海水得唔得
Gimbal 黎講 Feiyu 定 Zhiyun 好?

lm

廟大燈籠細

呢款係pelican 1300?
點解唔買Lowepro/Manfrotto/Thule啲Soft Case?
想問吓gopro hero 5 落海水得唔得

可以 好似10米
想問下邊度買gopro配件平d, 唔想taobao, 星際又貴
無人考慮飛宇spg?
電話都用得喎
$2880 行貨算唔算平

想買枝平平地既stabilizer有冇咩好介紹
想問下邊度買gopro配件平d, 唔想taobao, 星際又貴

又要平又唔要大陸野,難啲
大家用開咩剪接軟件?
有冇人收 gopro5 $3170 ,
只用過七日,有單據,有保養,
包括原裝Daul Battery Charger x1 + 原裝Battery x2 +Lexar 64GB MicroSD
想問你地點改善收音?
新手想買gopro 行山/落水/去旅行影相
請問有邊款gopro型號推介?
budget 2000-3000
有冇人用過淘寶防水殻?
諗緊淘定原裝好
包括原裝Daul Battery Charger x1 + 原裝Battery x2 +Lexar 64GB MicroSD

Ching 行貨?點pm你 電話搵唔到呢個function

係邊到買!!?

係邊到買!!?

狄龍影音 淨機咋
Gimbal 黎講 Feiyu 定 Zhiyun 好?

同問,想iphone7 同 go pro 5 兩用

行貨,https://t.me/Terryhaze
Push

行貨,https://t.me/Terryhaze

pmed
去旅行用個voice control搞到我好似個痴線佬咁係街嗌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞