GoPro Hero 5 討論

418 回覆
6 Like 1 Dislike

好似有啲千零蚊都唔錯

千零蚊有咩推介

水貨Feiyu G4

其實G4同G5差幾遠?
同埋Ikan FLY-X3-GO 3-Axis Gimbal Stabilizer for GoPro呢枝同feiyu比較邊枝好d
乜都冇買,一開頭有咩配件必買

最基本應該要碌棍?
3way 棍定stabilizer就自己話事
我買咗3way 但我成日好易手震
其他配件睇你點用,要潛水用咪買返潛水用嘅配件
有部osmo
再買多個 stabilizer 比hero 5 既話會唔會好on9?
硬係覺得feiyu有陣柒味 買唔落手, 其實好唔好用?
買左支 3way 棍 但係又覺得stabilizer 幾有用
問多句你地點set部機,d色想sharp返少少
問多句你地點set部機,d色想sharp返少少

好似得個gopro色可以用
gopro剪接軟件係我唔識用定真係好廢,用開premiere完全唔識用

千零蚊有咩推介

水貨Feiyu G4

其實G4同G5差幾遠?
同埋Ikan FLY-X3-GO 3-Axis Gimbal Stabilizer for GoPro呢枝同feiyu比較邊枝好d

g4 g5畫質一樣
多左個電子防震同機身防水

水貨Feiyu G4

其實G4同G5差幾遠?

g4 g5畫質一樣

我其實係想問G4棍同G5差幾遠
唔係gopro 4同5

其實G4同G5差幾遠?

g4 g5畫質一樣

我其實係想問G4棍同G5差幾遠
唔係gopro 4同5

我想問你地支3way係副廠定原裝
買hero好定session好

買左原廠重身小小,但坐地果時懚陣d

原廠
原廠都唔係好貴姐

原廠
原廠都唔係好貴姐

我買水貨5百幾

原廠
原廠都唔係好貴姐

我買水貨5百幾

喺永成買$620
買左支雜乜 3way用,拍片有少少聲
去旅行之前本身都想買 go pro hero 5
最後關頭轉會買左x3000

D片拍出黎好撚靚 又穩定
買hero好定session好

Hero

原廠
原廠都唔係好貴姐

我同埋部機一齊分期

原廠
原廠都唔係好貴姐

我同埋部機一齊分期

都唔係好貴啫 不過免息就冇咩所謂
不如你地講下會幾時用多
不如你地講下會幾時用多

同條女做愛拍第一身av
不如你地講下會幾時用多

打算去旅行用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞