Motherfu... (123)

1001 回覆
79 Like 14 Dislike
我要星期6 先2刷到
最wtf moment真係red skrull
有諗過呢樣野都冇expect過
今集真係THANOS個人電影黎既
睇完
Russo之前講過“Every story that Marvel has told since Iron Man 1 finds a narrative thread in these next two Avengers movies. It is a culmination of all that storytelling.”

啲人已經諗會唔會有Red Skull 但我見到果下都幾震驚下
josh brolin應該慶幸當年batman casting輸出左俾ben Affleck
有冇漫撚知係唔係向Secret War方向前進
無睇過漫畫 但Russo有提過想做Secret War 仲話會想繼續同Marvel合作 所以都有機會
正式解禁
有得同olsen elizabeth
係啵
Cap 同 daddy 仲未有機會相見
其實隻手套係咪頂唔順六石齊開既力量先爛,始終隻手套係為咗用石而整但冇話100% compatible
其實諗緊 未睇果啲人都唔會專登入嚟睇深藍細字
深藍細字其實都好明顯睇到
係...想打比佢個時就出左事
用手機睇要刻意睇先睇到
快碌唔得架...我SW個期試過

有冇人覺得red skull似戒靈
要等Avengers4
好撚正呀 姐夫食埋wanda
只差一點點
但出現係嗰個地方其實我覺得好怪
利申:無睇過漫畫
今日去睇,播之前嘅廣告係Deadpool, 睇到佢串DC嗰度真係忍唔著笑
red skull果位唔係佢做都得
但係放左red skull好surprise
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞