Motherfu... (123)

1001 回覆
79 Like 14 Dislike
好撚正呀屌
個到真係好撚好笑
我仲等緊Cap正正式式大叫avengers assemble呀 希望A4會有
不過如果佢地唔死既wanda爆石嗰陣就唔會有嗰個緊張既感覺
靠你救世界
Why is gamora
個段有d似mos 女奸角搵Superman 打個段
不過人地勁好多,Black order
個人覺得美中不足既係THANOS冇展示出真正壓倒性既實力
佢真係好膠
不過竟然係starlord累事
都叫左你冷靜啲嫁啦 就係因為你既唔冷靜就搞到咁喇
你地點睇curse of knowledge個part
The End Of MARVEL
明明starlord叫drax冷靜

一關係到佢愛既人就自己都失控埋
我覺得一開波已經係喇喎 連一向我地認知入面最好打既thor同hulk都俾佢當玩具玩
係14000605
The curse of knowledge means that the more familiar you are with something, the harder it is to put yourself in the shoes of someone who’s not familiar with that thing.

如果唔係佢既真係差好遠 至少DS可以求其畫個圈再扔隻手套入去 咁都拖到thanos好多時間
gamora
你個名
THANOS本身就勁過佢地

真係冇咩SHOW到齊石gauntlet既能力...仲要FING先出到
佢同Loki Heimdall係咪死足九成
得loki仲有少少生機

gamora唔會勁到唔死呃到石掛
就係連石都無用已經打到仆街嗰下慘 依家仲要俾佢齊石
我當初唔expect 佢會齊到石 因為齊到石就係依家既結局 但又諗唔到A4可以點收科
最重要係我唔知captain marvel有咩能力 對A4完全無頭緒呢樣先係最絕望
分配材料整武器
後段打到冇左一半甲都仲可以將剩底啲金屬重新分配位置
Loki我估都唔會返到生 返到既佢就同智一齊入gotg啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞