Motherfu... (123)

1001 回覆
79 Like 14 Dislike
隊長之前比肥登寫到成個真心膠正義撚咁

今集隊長同Ross講
”你阻我我打鳩埋你”
成陣Anti-Hero味好撚正

WM撚鳩Banner takes a bow都好撚好笑
Squidward
Sam???

今集又star Wars(the force)又魔戒feel (red skull個度勁deja vu 仲要係Hugo weaving )
好正
仲有aliens呢
同埋句motherfucker等左十年
Aunt robin (how I met your mother)
做到marvel仲會想簽dc
Power gem可以強化其他gem
話時話thanos好似全程都冇用過soul stone
唔知話呢粒石最強係點解呢
可能又係唔在於表面力量,而係改變你心態靈魂之類
WM今次型返次,首次唔聽order
話時話
今集walkmachine仲有用過failcon
套戲美中不足係剪接麻麻
有好多位你Feel到佢係格硬Cut咗一段

同埋唔明點解Stormbreaker勁過啲石嘅Power
點止,肥登寫到智成件垃圾傻仔咁

宜家終於將三巨頭的定位還原漫畫
Ironman,科技達人為埋其他英雄提供武將如spiderman 同war machine戰衣

隊長,領導人,指揮隊員

Thor,最強mvp,最強實力

等於球隊的王牌,教練同管理人
轟炸機
別天神
宜家睇到A1, 用黑暗力量傳送Thor到地球 宜家先知自己睇咗幾次都miss咗好多嘢
一早都話肥登路過之地寸草不生
pointbreak-->strongest avenger
我都諗起fellowship of the ring
係精簡啲去得快啲jargon再少啲
佢搵Sam果下我都嬲唔落了
Gigantic Marvel Masterpiece

呢套嘢好大問題
就係你睇返復1復2會覺得好平庸
跟住喺度諗如果俾羅素寫奧創會寫成點
應該唔會成個on9仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞