Motherfu... (123)

1001 回覆
79 Like 14 Dislike
你係度up咩9?
巴打好慘
唔明點解喊都會有聲
就算睇啲文藝感人片都係幾行淚啫
其他觀眾笑幾聲呢啲 就算低笑點位我都無乜大所謂
只要唔係啲嚴肅場口都笑is ok
今集Thanos唔同以往既villian,有自己既理念,相信自己係做好事,似係理念衝突多過正邪對決
仲有soul stone個度
香港都應該要消滅返一半人口
支那人都可以唔洗留啦
Btw 智3講過hela同智既力量都嚟自Asgard
係咪應該係Asgard(物理)
睇嗰時都覺得個諗法同連登仔一樣
隨機消失,窮人咁黑仔應該會中曬招
整番班好運既富人
同埋而家係元老級唔會消
不過真係諗爆頭都唔知下集會點
頂我都覺笑位太多
最慘係有啲唔好笑 搞到膠膠地
Thanos向下望住谷底既Gamora個幕好深刻
覺唔覺avg theme出得唔夠多
好似淨係出左兩三次
得cap出場嗰下有啲熱血feel
發覺得我一個欣賞thanos
覺得笑位岩岩好 用黎舒緩下個緊張
如果唔係成套會睇得好tense
點解vision好似好廢咁
理念上我真係完全同意thanos

一係慢性冚球鏟,一係仲有一半人可以生存

Thanos齊石唔係為左可以統治宇宙,背後有個咁大既宏觀目的,為左咁可以sacrifice 自己d仔女

所以我先話佢hea打唔合理
睇左既巴打記得出去report 同block 劇透撚
gamora丁蟹嗰度無人覺得膠咩?
我寧願佢做到呃鳩gamora上去,一到就反面推佢落去
好過咁樣含淚掟佢,掟嗰個又咁啱係知道個地方既人
今集配樂麻麻
搵返智3 mark motherbough/ henry jackman可能仲好
只係講左soul for soul gem

冇講過一定要掉佢落去既
最期待係trailer 個幕cap 帶成班人衝 + avg theme

點知最後冇出現過
成套戲最有印象係avg theme+wakanda theme
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞