Motherfu... (123)

1001 回覆
79 Like 14 Dislike
隊長出場係堅型
隻手淨係用過黎提住rocket轉
咁多人預左佢出得少
有幾個大頭已經心足啦
真係冇諗過少到咁
明明poster都算大隻
仲要駁返隻手 但成程用槍
隻手淨係用過黎捉住rocket轉
用過刀仔好似
隻outrider爬上去果陣佢用刀仔拮佢
少少離題,見到出面有個post話睇戲拍晒手同埋wow幾聲好有問題,你地點睇?
最重要佢講緊avg3
文化差別 外國果啲仲嘈
我反感係啲傾計傾到好嘈果啲 問長問短 睇戲變咗睇手機

某d經典位我覺得可以接受
例如隊長出場
iron man上甲
隊長出場係堅型

雖然trailer 已經loop過好多次
但一出果下真係型到
drs雖然唔係avengers
但佢睇到既野好多,識既野又多
成套發揮都唔錯,叫型過下
恨左好耐既合體技 由gotg就好想見佢地合作
但之後
Be careful what you wish for
真心型 喺架火車度見到佢個陰影
外國直頭會吹晒雞勁大聲講野 但佢地唔會反感
我覺得拍手同叫下真係無咩問題
用電話, 係咁重覆劇情, 係咁問野呢d就真係死罪
仲要出avengers theme
即刻毛管凍
象徵住復仇者既精神同希望
只限地球
都有叫過我個code name一次
以為佢會手撕外星怪
我個場太靜都唔好意思叫
之後同ross講野話唔需要人地認同之類果幕又係
串ross真係好正
ross變灰啦應該
I am groot
I am Steve rogers
thanos儲石d表情好正

臨尾齊石佢條底褲應該濕左
Cap好有禮貌
咁多戲份
仲可以兼顧到每個人物既性格

mcu細節連貫出名
第每次見到都好impressive
Close up dr.strange 隻手施法
仲見到車禍既傷痕
有無人覺得cap個舊盾好似仲好用咁
個新盾只係可以打近戰 無得fing出去攻擊
而家諗返起智2班天線低低b真係好垃圾
除左殺死frigga之前都冇咩作為
thanos咁用reality stone好令人surprise
新盾除左比cap chok兩野型下之外真係冇得同圓盾比
睇左先發現粒春咁勁
cap玩舊盾玩到出神入化
新盾冇得玩combine個d
俄羅斯兄弟寫人物角色性格真係好犀到
無論咩角色都執到d特點出黎俾佢地發光發亮
細節位就不嬲都做得好
最impressive如果計埋其他戲我會話係cw tony見到個女人係個袋拎野即刻戰鬥mode個幕
我琴晚冇瞓 今朝去睇 而家岩岩瞓醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞