【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(10)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
Pixel 1我都試唔出個問題
我pixel 1上左android P都有問題喎
你地話multt-touch出事相機zoom唔到但我得
係唔係姐係冇事
就咁試過Nexus 6P, Pixel 1, 刷左Lineage 15既紅米Note 3, OnePlus 5, 行緊8.1都有同樣問題

但睇返啲news, 幾乎全部都係話pixel 2
我pixel 2相機zoom都好正常,但係一玩pubg就黎料
咁可能我有問題都唔知
因為冇玩手機版 買左電腦版唔玩玩手機版覺得好反智
一邊開鏡,一邊轉角度仲要keep住行,好容易出到multi touch 個問題
其實e+行android one個d機算唔算靚生仔
契仔就差唔多
唔當
仲係7
更新上8.0中過一次伏之後唔想再試
部pixel 1細機最近用accbattery check
得返80% health
上年12月頭用到依家
算唔算正常
好想捱到換pixel 3
日日用快差
Google Pay v1.57 prepares support for airline boarding passes and event tickets, Suica and WAON payment cards, and more [APK Teardown]

https://www.androidpolice.com/2018/04/22/google-pay-v1-57-prepares-support-airline-boarding-passes-event-tickets-suica-waon-payment-cards-apk-teardown/

有西瓜卡啦屌你老母八達通
用完快差好難返轉頭喎
夜晚訓覺差電唔洗用快差掛
不過我都慣咗返工都係長差,出街帶尿袋
原裝線係咪都係快差
快差唔關條線事, 係個charger 問題

pixel 係用usb-pd, 你拎部機插其他 A to C charger 會出返普通速度比你, 最多5V2A
charger我都係用原裝
想問而家先買 nexus 6p 會唔會好傻 ?
幾錢先
睇 pricehk 都要 4k 鬆 d
利申: 用緊 lg v20
就快瓜柴諗住換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞