【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(10)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
有咩事佢會幫你寄返廠整嘛
你信真係寄返廠?
佢會寄返原廠?冇記錯領域好似係自己整,服務仲要同先達差唔多
既然都上網買,點解唔Google store
我之前部機brick咗
佢寄返廠換部新既俾我
咁算唔算
平二千, 你諗你
祝君好運
底板既野鬼域自己應該冇人識整,所以寄返去搞

一般換電換mon好易姐
5月個build唔係好掂,用用下開得多app會lag
Nexus 4 Lineage 15.1 已出

https://download.lineageos.org/mako
冇事
我之前用4月都冇問題, 一升左5月之前, 試左幾次都係咁

你個5月Build 係咪洗過機?

因為由Android P DP2落返8.1
仲係四月
有無人更新完勁多bug
我用pixel 1 whatsapp recording 同打電話會彈app
碌連登都lag到仆街
有時想restart 仲話Ui 同 not responding wallpaper 變左黑色底紙
係貼吧望到大陸部6GB版Nokia 7 PLUS 原來可以將Android P Preview 個名由WW 改做 CN, 直接升到去Android P用, 跟住可以降返去國際版Android One 8.1

不過冇得解bootloader 原因, 冇得降返去國行8.0 個ROM, 不過都冇所謂啦

Nokia 7 Plus 6GB RAM Android ONE 好吸引

http://tieba.baidu.com/p/5691378776

我冇事
我仲要玩埋Android p同冇洗機
邊個月?
出左味?
5月 依家一用mic就restart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞