【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(10)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
認真,我唔覺得一個可以阻到你賣機,如果有人因為呢個表情而唔買機我只可以話佢低能
利申:由6S轉2XL
原因係我用左一星期 原來你地覺得mutli touch問題係唔等於問題 但小弟覺得好係一個問題 所以咪放機
洗唔洗問埋家庭背景呀 生活習慣呀 咩世代呀而加 我屌你小學雞
我幾撚時有話唔係問題呀? 唔該用你對屎眼睇清楚上個post同今個post 我講左啲乜

小學雞vs小學雞
其他8.1真心無google咁撚廢 d外國youtuber一開始話google is the best android phone, 引鳩你地買完就話有touch issue.
而加就話埋護主 你出街真係睇路
你講緊乜?
登入笑鳩個on9莫大狀
佢係驚你講到佢部機冇人買
咁驚去肥花放囉
原來你真係盲既

盲人叫人睇路喎
除非佢部機有multitouch 以外既問題囉
用得pixel應該會鍾意原生
有得 unlock bootloader
咁咪等patch, 或者自己 unlock bootloader刷magisk
iOS一樣有安全漏洞 又唔見啲人因為咁放機
想放機咪放 放得預咗有人問點解要放
你咪照直答囉 洗乜較紅色大字走嚟嘈
小學畢業啦
點解依家香港人咁容易就發火?
連登啫
佢係惱羞成怒

叫人學做人
意思係叫你唔好搞到佢俾人壓價
放唔放到都一半一半
始終部機android係有bug 我本身都無諗過放得出
一個咁既討論就睇哂你班友既智商
唔怪之得你地咁鐘意聚埋一齊
唔好意思囉

利申:小6
台灣報導
英國研究
連登放機

ok, 毅進星 $100
依家我已經無再玩root同unlock bootloader 之類既野,一黎覺得麻煩,二黎直接用原生已經好夠用
三黎pixel 都冇咩rom好刷
想magisk冇得unlock bootloader
android one非google
$1
而家多唔多人玩kernel
以前n5用franco覺得好過stock
終於出現了 就係等你依句
成個罵戰我都係講緊你恥笑人放機 係因為個問題你自己用開本身都有 咁就要笑鳩人
個幾千蚊要黎睇清google既人真正對機既用法 同睇法 完全值得
我係鐘意用大字紅底
我知我唔夠你地咁多死忠黎
清者自者。
三唔識七笑你你都咁大反應
最起馬對自己不公既事會講 我唔會好似d on9仔死忠咁係又屌唔係又笑
自己對住部pixel係度打飛機 人地真係心諗識柒你 老鼠
其他8.1真心無google咁撚廢 d外國youtuber一開始話google is the best android phone, 引鳩你地買完就話有touch issue.
而加就話埋護主 你出街真係睇路

由呢度睇得出莫師兄係唔熟android,咩叫「其他8.1真心無google咁撚廢」呢?Android係Google出㗎喎,而且個問題係所有8.1嘅android都會有
已經唔係護唔護主嘅問題,係莫師兄你唔知做乜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞