【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(10)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
但一lock就洗data
其實我想用返8達通同埋Google pay
有冇慳電左
唔係我主力機...

不過我都唔建議主力用.
The proximity sensor problem has been fixed in Android P. finally...
有問題咩
唔明點解gesture control就要係一條野喺mon底
啲recent apps仲要係打直 用翻cards吧啦
一個箭嘴向上型幾多 又唔會比idog話抄
唔見咗“清除所有”粒掣
琴日講完
今日試好似fix左
但我又唔覺有update過
我覺得其實gesture唔一定要放係手機底 可以放d係手機兩邊
好似我宜家用緊edge gestures 返回 開recent app等等都係放係手機右邊
同埋用得gesture就係想增加多d個screen usage 唔洗比三天王佔左個底個screen
但係佢宜家條bar個size同三天王一樣 又唔比人hide左佢
希望佢會改改佢
DP2啫 未有耐都未到stable啦
講真我望到佢個新interface真係
不過真係有好多地方要執執佢
宜家都有少少衝動想出部pixel2或都7 plus黎玩下beta
我覺得幾好用
同埋好似順過未升之前
雖然係有小小bug
我覺得唔影響我日常使用
最煩係Facebook開link成日彈app
Nexus 5x/6p 都有得玩ARCore
但唔見Play Store有update

https://developers.google.com/ar/discover/supported-devices
Pixel 3會唔會有機會m字額
pixel 2 琴日update 左

刷咗返8.1(即係當洗咗機啦) 之後咁癲嘅

終於有親生仔android wear喇
等咗好耐
唔係真丫嘛
爆料大神話係就係啦
有行先算
有無行都狗衝
今次真係點都衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞