Fujifilm討論區(30)fw update 停不了

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
True, 唯有加多個grip裝多兩舊電
睇Mobile01測試 topline係眾多副廠電之中最好最耐用
巴打 有無link睇
xt-20有update
請問有無巴打用緊xraw 係咪覆制完raf檔落電腦 SD卡個檔係咪都唔可以delete?del左就edit唔到張相
利申 覆制緊百幾張相落電腦重有成粒鐘
可能我地本身已經睇過唔少香港靚景的照片
而佢部分的相都係例位影
所以有種熟口熟面的感覺
不過對外國人黎講
可能比較少見

個人認為風景相其實好難影得好
影得靚可以留住短暫的注視
影得好就可以感受到個度的靈魂、神髓
留係腦海更長時間

正話一睇
原來有10個 x-photographers

比較留意 Gary Tyson
【Fuji富士XE3 X-E3 手柄 快装板 竖拍板 热靴指柄 指扣 指握】http://m.tb.cn/h.WDd6Zoo 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥3wsA0rCnKuF¥后打开👉手淘👈

For xe3 純黑色 唔好買cover埋usb個個 有點柒

推介用埋指柄 (不過好似第二到平d)

暫時2個都係靚finish黑金屬 靚到200蚊個我都會照買
可以睇埋kingma 唔敢講有原廠十成功力 但起碼有8成

不過就重原廠2成左右
JJC 呢
淘寶search 富士電池 第一個就係
聯手抗 Sony?Canon、Nikon 全片幅無反擬提早至下半年發表!

http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=21932

大家點睇?
可能香港無乜風景攝影師用fujifilm
我係欣賞佢勤力:「我這天雖然要工作,但已由早到晚,仍能到訪多處地方拍攝,由日最早出現海霧的維港中心、寶馬山、昂船洲、青欣山、汀九、青馬、釣魚翁拍攝」
要返工都仲可以一日跑七個位 有heart
好事呀,用得返紅圈金圈鏡都幾屈機
NP-W126s:around $420
除左貴
仲要考慮埋耐用同可靠程度
呢隻電本身有改善散熱表現
方便長時間使用
hk$250
我買$360,係三x買,無盒嘅
我問佢點解無盒,佢話有盒貴幾廿蚊,叫我唔好要
開心使用中
佢後製麻麻喎,成日overedit
xh1 唔想裝grip搞到大大舊 又會拍片 真係只能帶住4舊電出街 好可惜 最慘原廠電咁樣樣買法都成千蚊
滲出一種十多年前好盛行的HDR味
都岩既 連grip買係抵好多 不過加埋成1kg重
冇玩過 不過唔會差太遠
但如果你用kingma就好肯定咁講冇伏
調番轉講 70幾蚊粒 有原廠8成已經好抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞