[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
我見二手有黃金版YEAR2, 百幾蚊買唔買得過
唔知year2個code仲work唔work喎
之前襯佢特價買咗year3完全版 原來仲有分黃金版

DLC跟account 除非佢話個code未用 唔係同淨game無分別
收工推一推
宜家store入面season2已經落左架,入code都未必有用囉
報名時叫佢地報定用手制定Mouse
到時睇下有冇人夠膽報用手制但用mouse
Controller vs controller
Controller + mouse9 vs mouse9/ controller + mouse
一定會有人厚臉皮用mouse
根本唔係現場就冇得避免
主辦方決定係唔係滑鼠撚其實我覺得冇乜問題,唔通係對面隊或者其他人決定咩,主辦方已經係叫做係中立加有公信力(可能搵返啲哩隻game 嘅pro player做判定),你報名參加得個比賽嘅前設就係要接受左主辦單位有最終決定權,咁你報得名嘅,自然要跟主辦單位嘅規則黎玩
反而係要諗下一旦比主辦方話你係滑鼠個陣點證明自己唔係
問題係我自己唔係PS4玩家,唔多識睇
其實就算家用機玩家,都唔係1,2下就睇得出
除非佢專登做D滑鼠先做到既動作
真係好易睇

不過線上賽,你話佢係mouse9佢死口唔認,真係吹佢唔脹,至多ban佢
不過佢又一定話鳩你亂鳩ban人
點睇?

唔排除手制玩家set到靈敏度好高喎
就算快,都唔會做到mouse個種急停轉向嘅靈敏

記憶中get flanked都係pc ps4雙修
你睇佢d片都會睇到明顯分別

(不過近排佢ps4都好似有用mouse )
改制係改啲咩嫁
例如有D人想drop shot
原本你好難先可以同時按O制同R2
但改制就可以將O改去R2,R2改R1,R1改左O
咁你就可以易啲做到drop shot喇

但係嚟緊R6會改drop shot
改制變左無意義
明白
就算靈敏度好高,都唔會做到滑鼠嗰種輕微郁動(手震),當然唔可能一兩個play就判斷到,要留心睇一陣先觀察到
琴日打場rank 比人炒4:0 隊面排第一條友完場15/0/1
佢15殺入面相信有8成都只係用左1粒子彈 準到on9 槍槍一粒彈爆頭
PSN ID?
我自己唔用drop shot
但係覺得改完制用落順手咗
特別係我個R2好似壞壞地 成日射唔出
起碼正常唔會急速踎底起身
唔排除有人玩手制真係好勁
冇留意喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞