[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. King3394416
6. winsonsit
7. cdfrxxy
8. jwjw9797
9. ahbeeaoa
10. Keithniel0301
11. vcheng92
12.wingchun0112
13. marcoy___
14. brianngan0724
15.asiannumber1
16.tung629
17. seefukhemo
18. man131131
19.chris_wong1993
20.Red_532

https://t.me/hkr6s
以上係由Slived所以開設嘅RainbowSix TG群,各位巴打歡迎到群組𥚃討論。當然我亦會喺兩個平台上解答Ps4玩家嘅問題
樓主 你幾時食完飯 快啲返嚟打機

已online
新post推一推
有更新喎 知唔知更左咩
幫推
新手留名。想一齊玩
LMMMM
https://youtu.be/tuJgOqI-zz0

Ace with ashhhhhh
推下先
Lm
再推
趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
7. cdfrxxy
8. jwjw9797
9. ahbeeaoa
16.tung629
20.Red_532
21.super17hero

https://t.me/hkr6s
以上係由Slived所以開設嘅RainbowSix TG群,各位巴打歡迎到群組𥚃討論。當然我亦會喺兩個平台上解答Ps4玩家嘅問題

2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
7. cdfrxxy
8. jwjw9797
9. ahbeeaoa
16.tung629
20.Red_532
21.super17hero
白銀3 招唔招
btw 其實我地好多時都係0900 PM 打到0300AM 左右
我應該會Del咁啲名 加左咁多巴打,大部分我都未見過online 廢事嗰list去30個名
lm
依加有冇人呀巴打
未返到屋企 我1030 online
點解呢我喺主界面嗰到會laglag地嘅?
我部機新買咗差唔多一個月 pro機
我都喺
係咪server問題?我玩其他game冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞