[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
師主,既然用滑鼠都俾手制屈機,點解唔好地地用返手制呢
因為真係舞唔掂 我試過我真係試過
試左幾耐先 呢隻驚唔係講緊過一百lv就勁
然後就算你好勁 有時手風唔順都會連輸幾場 我之前都心郁買過手掣
最後發現自己幾百粒鐘既經驗全部建基於手掣上面
之後就放左隻滑鼠改過自身
今季好彩同到人五排一齊打rank 用手掣去到白金個種感動係你用滑鼠永遠都唔會明
試左幾耐真係唔記得了 呢家手風順都叫ok嘅

但有時反應真係慢 同埋電腦玩開槍驚都係用滑鼠 所以都係用滑鼠了

利申;電腦run唔順rainbow six
有邊個一開始就習慣用手制玩槍game,咪又係慢慢練習。
我都費事講咁多,對於滑鼠撚勸又勸過,屌又屌過,極端嘅滑鼠撚一句「我鐘意用吖你吹撚脹?」又如何。
總之用滑鼠嘅,就算玩得幾勁都好,都唔會受人欣賞。亦恕我唔會同滑鼠撚一齊玩。
我覺得係game sense問題
所以用mouse都輸
晨早一推
咁呢隻驚槍法唔代表一切嘅,相信大家都贏過唔少滑鼠撚
輕輕一推
愈來愈超級系
都ok嘅,現代戰爭出現呢啲科技都合理嘅
而且官方吹到要出廿幾三十個operator,唔高科技佢真係技窮
等freeweekend打ranking推rank
有無簡單介紹下兩隻新角係咩技能?
官方兩條片睇完唔明
Alibi:投射影像
當進攻方有探員射中投射影像
會被實時追蹤(類似lion)

Maestro:遙控turrent
要手動控制
冇人控制緊嘅時候個turrent會bullet proof
alibi就咁聽幾好玩
即係會有個假影像?
遲下playoff打完會有多啲資訊,我會一如既往咁做翻譯。暫時嚟講同上面差唔多
片中顯示就應該係有兩個虛擬實體,一旦分身受槍擊,就會顯示該名敵方位置。
想問下weekend果個freeplay
係唔係係PSstore download體驗版就OK ?

利申 : 無接觸過呢個系列
應該係 總之免費嗰樣就係
硬係覺得Maestro好似義大利通渠佬
收工返去download試下先
如果個虛擬體識攻擊既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞