[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
新加入
等半個鐘都排唔到一場
大家知唔知我用第二部機玩洗唔洗由0lv開始?
跟account嫁喎,你用第二部機log in返舊ac就得
新加入玩家宜家買咩version好
Ps4得兩個,普通或者黃金版。黃金版係有埋今年season pass
Thx
我好耐之前買左year 2 pass, 今日玩返時發現全部year 2角色鎖哂,係咪YEAR 3到左時就無得用YEAR 2 PASS?
Bug左,試下重開。再唔得就去信ubi
Cheap cheap韓國牌子耳機。

不過我打左咁耐可以俾意見你,新手甚至老手都未需要用啲靚耳機幫自己,普遍耳機甚至iPhone耳機都夠你聽辨方向。你聽唔到只係因為你對Rainbow six嘅聲音未夠敏感。
agger, rainbow真係用普通耳機都夠用
推一推
Season尾打Rank打到悶,有冇人最好一team,有興趣開Pro League setting打custom game ,玩secure area
黎緊都可以打多啲,當season頭熟習下新op同場都得 ,custom可以試下野唔洗驚跌牌
ps4 新手
港ser d人勁撚到
黎黎去都係果堆人
係咪冇人玩架喇
係香港ser係少人啲 好多新仔都係假新黎
想玩得過癮啲既轉去seas ser或者再去遠啲既wus ser都會好啲 特別係鬼佬通常都廢啲 但要有心理準備會有少少delay
有冇人打緊
PS4 rainbowsix 俾apex 打殘?
完全冇人打咁濟 不論rank 定ccasual
近排真係少咗好多人
個個id都熟口熟面
禮拜三新一季應該會多返啲人
所以我都唔明點解佢唔將幾個近既ser砌埋一齊 有次更新完所有ser啲人撈埋曬勁快開到場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞