[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
係EG fans ??? 我見你地有三個都用EG做名
幫推
推下先
琴晚好廢 唔撚精神
我係bee
新手冇所謂啦,打得多就勁。btw 我係jack
我會多啲跟你地學野
你地可以點下我做野 因為有時唔知有咩做好無助
希望再有機會同你地打下友誼波 畢竟兩隊Full team遇上唔係咁易
All in Lion
Lion for sure
趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. King3394416
6. winsonsit
7. cdfrxxy
8. jwjw9797
9. ahbeeaoa
10. Keithniel0301
11. vcheng92
12.wingchun0112
13. marcoy___
14. brianngan0724
15.asiannumber1
16.tung629
17. seefukhemo
18. man131131
19.chris_wong1993
20.Red_532

有冇巴打Rank ? -1
Another full game uncut with LIHKG bro
https://youtu.be/noyTyPHTbA4
有性趣
PSN:Massicobi
長玩
Psn: benson3933
幫推
https://youtu.be/TsRlAI2sChQ
戰術同槍法一樣重要
終於nerf dropshot
會強制離開ads狀態
要努力習慣返唔drop shot
TTS試啫,唔一定咁快出
似係試下咩反應多
patch notes都冇講過
同埋唔知點解咁多人對drop shot反感,但只要睇返pro league你會發現超過一半選手都成日drop shot
dropshot其實用緊glitch
訓緊嗰陣個頭hitbox會唔跟人物model
不過ubi咁耐都唔fix
咪個個都用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞