[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
巴打你地係咪唔打casual架?
又唔係完全唔打嘅,比較少囉。我好少成晚都打casual,因為好悶
我跟你咁樣改咗制 勝率高咗
但新手玩嚟玩去都係casual
趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

1. KingPlusBlue
2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. cdfrxxy
6. ahbeeaoa
7. wingchun0112
8. marcoy___
9. brianngan0724
10.tung629
11.Red_532
12.koyomi0911
13.torchjerryyy
14.joeyGor04
趁住新一季嘅來臨,我地繼續搵各位有興趣嘅巴打一齊打Rank。一如上次嘅介紹,我地傾向戰術多於槍法,比較著重團體合作。

我地基本上已經有四位核心嘅巴打,但大家未必每晚都可以online。所以希望搵多啲巴打一齊玩。來者不拒,有興趣嘅巴打請喺下面留名。

2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. cdfrxxy
6. ahbeeaoa
10.tung629
11.Red_532
15.SpEciAiHiN828

2. Jack-cn
3. Three_w_
4. Ckppkc
5. cdfrxxy
6. ahbeeaoa
10.tung629
11.Red_532
15.SpEciAiHiN828
16.我
機場巴打
終於唔食雞啦咩
上YouTube 睇下啲高手點玩囉,有幫助㗎
屌拿星哩2日用glitch既人多左好多
成日閃盾,fuze盾一齊用

唯一解決方法就係拆晒所有可以用glitch既門/窗
咩嚟?我呢幾日打rank冇乜見過有人用glitch 喎
唔想哩度公開,PS message度send左俾你
I see I see fk you ubugsoft
屌呢排打休閒成日遇到team kill
明明我/人地冇得罪佢
都唔知做乜9
所以你應該打rank
打rank都係有人tk
比casual 少啦點到 at least 佢地都會認真D
收工一推
比盾glitch屈死咗一鋪 痴撚線
https://youtu.be/e7DguGn8lhY
今次有聲,等大家知道我地成班有幾on9
新手想揾人一齊打 terrorist hunt hard mode, matchmaking 揾唔到人, normal 又太簡單
我都想
上網睇啲人話咁樣練到
有無tg 一齊玩下
我每日上網同人玩之前都會玩幾場terrorist hunt練下反應
唔好意思借Post問下意見

我係香港Rainbow Six比賽旁述Devils
除咗由隻Game初出去到最近嘅Pro League都有講之外
前排仲搞過個PC啲比賽 - 地伏盃

喺賽前賽中賽後都有唔少玩家問
「搞唔搞PS4比賽呀」
見個呼聲都幾高,而Stop我去實行呢樣嘢最主要都係比賽計劃上嘅問題
所以唔睇下有冇方法可以解決到,得嘅就搞次睇下咩環境

而家最最最主要都係因為大部分PS4 Rainbow玩家都唔多鍾意人地用mouse
但係作為主辦方唔可以單一句「你咁嘅動作仲唔係滑鼠狗?」就踢人出比賽
而因應贊助嘅情況(幾乎冇)搞offline比賽係極難實行,一定要用勁多時間同啲可以打比賽嘅場deal三deal四
所以就上嚟問下各位有冇咩好橋,可以有效地喺online比賽上阻止mouse玩家

為免誤會先澄清一下,我並唔係代表任何組織或公司嚟問的,只係我Devils個人身份
所以有咩傾唔掂都只係回歸冇人搞比賽嘅階段,唔洗擔心有咩公司會involved
不過當然如果要搵Sponsor嗰陣就唔同講法

希望大家多多發表下意見,我都想成個Rainbow Six Community搞得起,包括埋PS4同xBox
如果大家會介意「屌你老母拎鳩我啲idea搞比賽」嘅話
就建議唔好話我知,等我自己得閒嗰陣慢慢諗
或者到時洗版屌我都冇問題,諗唔掂我至多唔再搞嘅啫,大家係絕對可以自發搞的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞