[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
太依賴drop shot唔係咁好,除非短時間內要打近距離一個敵人,如果唔係都避免drop shot
咁多人嘅依家
而家啲人係咪唔輸得 啱先打兩鋪rank都係咁

打rank 2:3都投降

自己冇殺過人之後tk成隊話我哋trash
小學生都好多
Pro league其實真係last resort先用drop shot,大家都知落左地就無得返轉頭。反而企轉踎再轉peek方向控制埋左右橫移比較常用,仲高難度。
打6場輸6場rank 今季應該銅牌了
10場輸哂
Rank就好似浮雲一樣,完季之後又係一條好漢
心春巴打我地一齊打rank 好唔好 psn: huenhuenbb 見到我都可以講個hi
哦,原來你係huenhuenbb 我以為你唔係巴打
我依D 垃圾唔起眼係好正常
唔係啊 我add左咁多巴打,唔係位位都認得 你嗰名我以為係其他game認識嘅朋友
有冇人而家可以一齊打
推一推
頭先喺Slived地伏星巴打嘅TG group有感而發打左篇嘢,希望喺連登post度分享。

回應一位巴打詢問:Ps4 Rank滑鼠撚係咪佔多數?

唔敢講係佔少數,十場有兩三場係。
雖然滑鼠撚唔係佔少數,但我亦都希望唔好有玩家因爲俾滑鼠撚屈機而成為滑鼠撚。靠戰術仍然可以同滑鼠撚平分秋色。
我知道會有某啲心態:人用我唔用咪好on9...etc。我相信呢個只係藉口,背後嘅原因只係因為對於「公平」「官方嘅不認同」抱有who fking care嘅態度。
我寧願努力去進步,都唔願意成為第一而不受欣賞。
終於贏左一場rank
幫推
有個問題想請教
打causal,點解有時可以踢人,有時冇得踢?
決勝局冇得踢
原來如此
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞