[PS4] Rainbow Six Siege (4) UbugSoft

816 回覆
13 Like 2 Dislike
猜猜我是誰
同你打緊
psn?
https://youtu.be/YQEPHq8U5Rg

自從LMG buff左,多左好多人貪得意玩 我係其中一個
上年年中同班friend開始玩r6 成班一路都無乜戰術只係當普通槍game玩下 (但其實好少玩 通常等五個先玩) 得自己一個有啲上癮所以都keep住有玩
玩到今年年頭先敢玩排名 由自己一個完全唔識戰術去到識同兩三個friend合作 先體驗到隻game嘅樂趣
但奈何真係好少機會可以有friend一齊打 就好難同隊友溝通夾戰術
放低psn啦
唔算勁係咪唔應該去打rank 試過輸咗之後俾人鬧
唔算勁係咪唔應該去打rank 試過輸咗之後俾人鬧

都就季尾
咪去玩下囉
下季d牌都係重新黎過
有乜所謂,大家都係打機。反而係鬧人嗰班痴撚線,有邊個未試過銅牌
今日岀新職?
唉 上Ps 又問咗 Ubi又問埋,搞咗幾日都未搞掂 未收到year pass
我都仲搞緊,話相關單位跟進中
你老闆小小野都搞咁耐
我有個朋友岩岩買咗 佢已經收到哂d野 我屌
未咁快,起碼過左pro league final
幫推
近排街場成日見到上面留psn個巴打
Do I know you? Lol
Huh for real who are you
Let me guess.... Anson?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞