雙子男嘅愛情觀/性格

585 回覆
36 Like 141 Dislike
我呢排係 久唔久叫下春 佢知我唔開心又會氹我關下心我 有時flirt下佢 有時對佢冷淡一段時間 佢唔搵我我唔會搵佢 好撚煩 要玩到幾時
好過我 炒埋
多謝

我第2次走果陣就係你呢個situation
因為我怕煩
雖然好鍾意佢
但我頂唔順佢果d若即若離

所以我今次同佢一齊返之前/之後
問左佢幾百次諗清楚未
今次啱啱一齊返果陣都好驚又會好似之前咁
但可能人大左啦
同埋我離合過咁多次
(第3次我地一別就係5年)
我希望唔會再有下一次離別

都祝你好運
我諗佢地鍾意人可以獨立 又可以癡身
雖然咁講好似癡癡地
不過我而家對住雙子男係咁
可以好獨立 又可以好癡身
幾時獨立幾時癡身真係自己衡量
你太逼佢又唔得
你唔理佢又唔得

自己都覺得同雙子男相處係要花好多心機

不過抵讚既係
雙子男真係好浪漫 好細心
成日以為佢唔緊張你
點知佢又無啦啦比surprise你
中呀

最鍾意俾surprise佢
次次見佢開心我就好撚開心
係呀 因為平時佢睇落都唔上心 到有d時候我自己都會好驚佢乜都唔做
但最後都會有驚喜既
咁要睇你地感情有幾深 不過如果只係朋友曖昧既話你一冷落佢好快就冷淡返 雖然可能個心好在意 但又係因為面子問題未必會再搵你
如果拍緊既話 嘈既話佢係會用好賤好唔在乎既語氣 話你 但到最後你唔理佢佢過一陣又會用d好爛既理由同返你傾計 其實只係想搵你但又要面 呢個時候你再同佢嘈就真係會走 典型小朋友星座

真係好少會回頭
就算佢喊哂口好唔捨 覺得無可能就一定唔會返轉頭
我有見到佢呢幾日不停post野打野引我注意 但我無理 當佢死左咁
雙子男表示一直mon住個po覺得好好笑 有啲有同感 有啲覺得誤解左
有咩誤解左先
我地無一齊過 一直係超越晒朋友呢個關係但無名份
佢知我諗咩 我都知佢想點
都成半年 我唔想再咁樣落去
利申 雙子女

唔知準唔準
雙子座唔係花心 只係三分鐘熱度
會曖昧,一開始可能好想一齊或者對戀愛好奇,但習慣左,就會唔想改變個關係
因為一來責任重左,二來 分手就無左個曖昧嘅人,會差啲嘢咁(不過好易搵到其他嘢專注返,所以時間唔長)
如果想同雙子男一齊,一係一直保持神秘,一係速戰速決。
至於話好似捉棋咁,係因為你太專注雙子男
個人覺得洗鬼同佢打心理戰咩,係尊重對方嘅情況下,做你自己想做嘅嘢得(最好唔洗依賴佢)雙子係一個愛自由,都希望對方自由嘅星座

補充利申:老公係雙子男
即係比雙子男自由就夠哂數?
係鍾意既應該出左手了
比自由嘅提前係鐘意
應該咁講 想要雙子男注意自己 唔洗佢都有精采咁生活 最好對佢一啖砂糖一啖屎 仲有雙子不論男女 遇到蠢人就無名火起 所以唔好成日扮蠢 間中一次半次就新鮮
都係 雙子都好進取下
一啖砂糖一啖屎
你又岩 咁多考慮咁多阻礙都係因為未夠鐘意姐
考慮只係等緊心跳一刻,有曖昧已經有機,但專一到爆

利申雙子男
有曖昧過但之後佢縮左
己加日日反學見到好老尷
唔知中唔中 但如果我係佢
我會正正因為估到令你唔出國嘅原因係自己
所以一定唔會出聲留你

利申 雙子
雙子好麻煩 成日俾面色我睇
唔熟唔食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞