雙子男嘅愛情觀/性格

585 回覆
36 Like 141 Dislike
雙子男 = 口是心非

認既還至好
遇著仲要唔認既真心on9
計我話,要追雙子男,一個字,快
唔好俾雙子諗咁多,因為佢諗親既都係想維持現狀、自由、繼續曖昧、冇責任上身,佢地一諗耐就會諗倒拍拖既就會失去上面既野
睇上面幾個case, 有幾個睇得出佢地唔係唔想拍拖,佢地係唔想“開始”拍拖,難聽啲講,佢地想安於現狀食兩家茶禮,有曖昧有開心又唔駛報到交代行縱(係咁自私架喇)

所以想同雙子仔一齊,除非你好肯定佢已經迷上你,你就可以慢慢玩,否則可以快刀斬亂麻,好友、好感同中意雙子男話就話識分,但係條線唔單止模糊,仲會重疊既
要知道雙子好重承諾(最起碼佢自己認為係),小事上可能口輕輕加瘋狂唔記得,但大事上佢地會有個忽然而來既責任心,同你定左個關係,佢先會對你更上心,對其他囡先會收斂下,當然,最重要既係你自己都一定要係個 有趣 既人,唔係都維繫唔倒架喇
呢樣真,雙子表面好yo,其實好怕羞
好多時你見到既雙子只係雙子自己塑造出黎,未必係真
係仆街架 然後佢撩下你你又沉返船無限輪迴
完全正確
好岩
好中 我成日都唔記得啲小事
佢根本未諗定自己想點做
又想比空間自己去諗大家既關係
但其實點都諗唔清
跟住無限loop 依個 cycle
利:雙子,每個月都loop 緊依個cycle
但係大事會記到實一實
雙子同雙子都瀨哂野
睇下點相處姐
我都係雙子雙子
可以行行下街兩個人唔出聲
但有時又會嘈到拆天
當然,最重要既係你自己都一定要係個 有趣 既人,唔係都維繫唔倒架喇

對住唔點講野/慢熱既人真係冇咩興趣
唔知點入手同佢地溝通
我驚太心急嚇親人先唔CHUR
可唔可以講下點解
雙子同處女相處會唔會有大問題
雙子男其實一啲都唔花心
佢只係對所有野都感興趣
但只要你令到佢覺得你好有趣 同你一齊每日都唔悶
佢就會對你死心塌地
而且雙子男係比任何一個星座更專一

如果佢感覺唔到同你會有將來
佢就唔會浪費時間

雙子女都係好理性既人
我試過俾前男友係街大鬧我可唔可以唔好拍拖拍得咁理性
第二日就同佢分左手 仲將佢送俾我既禮物俾返曬佢

利申
我同男友都係雙子
俾佢佢想要既自由同私人空間
而你要比佢更加有屬於自己既生活
佢就會覺得你好有趣 唔沉悶
其實前題係睇佢鐘唔鐘意你...

如果有十個女仔鐘意佢 而佢又覺得十個都好
十個女仔都俾自由佢 十個都有自己精彩既生活
唔通佢會鐘意哂十個咩...

做呢啲野,只係令佢唔會唔鐘意你
而唔係令佢由對你冇feel變成有feel
大佬啊 咁依啲好明顯就建基係佢對你有feel
我唔信一個雙子男真係可以對一個冇feel既人突然有feel
雙子座係一種好信直覺同第一觀感既人
基本上佢第一眼對你冇興趣
你做咩佢都唔會對你有興趣
但佢會同時對一百萬個人有興趣
咁之後就睇交流啦睇邊一個脫穎而出
面前呢一百萬個人比佢既第一觀感係好既話真係可以對全部都有d興趣
好感完之後雙子仔就會理性分析邊個啱佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞