雙子男嘅愛情觀/性格

585 回覆
36 Like 141 Dislike
雙子座好撚麻煩亦都好撚多人渣
係呀 我講野就好似抓痕永遠淨係抓側面
最痕個到等你去抓咁
人渣就唔知 不過好撚麻煩呢點係真
點睇雙子男山羊女
呢個組合好似好神奇
你仲有咩特點ar 講多d黎聽下
好怕無人傾偈 所以好鍾意搵朋友
朋友面前一定由我開始帶起話題
鳩up 好撚勁
樣樣野都好似識識地 其實只限於表面
因為個人3分鐘熱度 做野新屎坑3日香

愛情觀就鍾意曖昧先
鍾意人地鍾意我的程度高過我咁就最好
會下巴輕輕講好多普通承諾。好似一齊去邊到玩一齊食
但一講到拍拖我就會考慮清楚
自己係咪合適咁
係 肯定係
我都覺雙子男好怕一個人 點都要有朋友陪
同問
雙子留名
個人好情緒主導 好多野諗
一熟左就好多野講 9 up好勁
一開始有架
試過假公濟私wtsapp問佢野
但係佢好似唔熱衷開新話題咁
試過回佢嘅message 灰剔左3日轉藍剔
(我都知我on9, 覆埋啲懶搞笑嘅野,佢接唔到落去 )

但隔左一排佢又有突然喺ig 覆我story
(互相回幾句又dead 咗 )

雙子係咪中意成熟穩重,唔中意我呢啲on9 又唔知點搵話題嘅人
岩啊 成日講唔停口
有一次一大班人約食飯
我第一個到 兩個人你眼望我眼
佢好似唔多願同我講野咁
眼神有啲閃縮
望住部電話 但又唔係做緊咩
到食飯又同其他女仔有講有笑

我算是甚麼

其實我都好怕羞
鼓起勇氣撩你講野又咁樣
你WhatsApp 佢 睇下會唔會有曖昧野講下
增加下佢信心
我都怕羞 對住鐘意的女仔

我對住鐘意的女仔會whatsapp 佢
傾下計先 約到佢單獨出街個時先會做返自己 多野講
如果一大班朋友個時 都會閃縮d 唔想比人知咁
同你一樣 對住其他女佢又來者不拒照玩咁 完全當我死嘅
係米覺得唔適合多顧慮就會諗好耐係到鑽牛角尖
點解?
雙子男係咪會成日專登做d野/講d野比你去諗

但自己又話無特登去做
係呀 我講野就好似抓痕永遠淨係抓側面
最痕個到等你去抓咁
你仲有咩特點ar 講多d黎聽下
好怕無人傾偈 所以好鍾意搵朋友
朋友面前一定由我開始帶起話題
鳩up 好撚勁
樣樣野都好似識識地 其實只限於表面
因為個人3分鐘熱度 做野新屎坑3日香

愛情觀就鍾意曖昧先
鍾意人地鍾意我的程度高過我咁就最好
會下巴輕輕講好多普通承諾。好似一齊去邊到玩一齊食
但一講到拍拖我就會考慮清楚
自己係咪合適咁

好中ar

我鐘意果個成日一時會勁熱情 但熱情一陣唔知係咪佢覺得太over 又即克冷冷淡淡

點解
咁佢地想要咩答案
當我諗太多果時 佢又屌鳩我諗太多
雙子男 都係自私 又懶 自作聰明 自我中心
鐘意玩心計 乜都計到盡
冇得行
曾經係呢個組合
6年 散左
6年都唔錯啊
咩原因散
追緊三十幾歲A0草食雙子男留名
分手吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞