雙子男嘅愛情觀/性格

585 回覆
36 Like 141 Dislike
唔知係咪一定 不過我試過冇好結果
係架 所以雙子好冇安全感
會變左好兄弟
曾經試過 最後因為對佢太好佢話似屋企人多過情侶fail左
你既故事係點
我係雙子男
雙子愛上一個天蠍女 然後天蠍女不斷比假希望你 雙子又會成日亂諗野令雙子好冇安全感 最後雙子就痴左線咁好耐都放唔低呢個人啦 (sorry for 1999)
same 格食格
我認我係仆街,之前同ex 拉拉扯扯左兩年,每次都係下定決心同佢講分手, 然後自己又內疚又想安撫返佢想佢無咁唔開心而揾返佢然後自己心軟又一齊返
兩年入面呢個情況無限loop 左好多次搞到大家都好辛苦
兩個月前佢因為其他原因同我講分手, 暫時忍到而家都無揾佢 好辛苦 但調返轉睇佢主動同我講分手都係好事
唔想俾你溝咪覺得難溝
大部分魚女都識玩推拉曖昧遊戲
好彩我雙魚 同個雙子ex鬥玩緊 雙子啲技倆俾我睇穿哂啦 不過前提係對佢冇晒感覺只係當佢係其中一個曖昧對象對待 如果唔係,雙子ex真係好惡搞
有咩伎倆?
我嘅雙子ex係怕寂寞 鍾意玩同忽冷忽熱性格 分咗手一排佢鍾意得閒撚下你 講啲曖昧嘢 不過唔代表佢想復合 佢係悶 突然諗起你 我又放低咗對佢嘅feel只係普通人一個 咪應酬下囉
如果雙子男俾人捉到同人曖昧,但又自己又唔認。
到我逼到佢講分手,佢就話自己已經唔愛我。
會唔會因為鬥氣而直接就同左第二個一齊?
利申:一齊左6年,嗌個交佢就好突然就話分開,仲接受得好快。
雙子係本身好難長時間一腳踏兩船
但佢會一個接一個咁拍拖
所以一個唔合邏輯既結論
就係佢真係唔愛你
但又唔好意思突然講分手
等個機會先分開
轉個頭佢就會同個新人一齊
利申︰一個PK死雙子仔
又係你呀巴打 tg?
係呀
雙子通常係問題兒黎

鬥氣好易鬥出事架
其實係米同雙子男鬥氣實死無生
最近識左個雙子女 單獨食飯好多野講
但我發現佢係libra見到我自己一個會掉頭走而唔選擇坐我隔離 係咪即係冇機了
咁你係咪做緊嘢溫緊書先?
最近識左個雙子女 單獨食飯好多野講
但我發現佢係libra見到我自己一個會掉頭走而唔選擇坐我隔離 係咪即係冇機了
咁你係咪做緊嘢溫緊書先?

Yes 但佢之前有叫過我一齊溫
本來真係唔多信星座 但自己係雙子 睇完真係好true。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞