雙子男嘅愛情觀/性格

585 回覆
36 Like 141 Dislike
全中

這就是雙子
A0雙子男,僅供參考:

愛過兩個女仔,都係有男朋友嘅。

本身係同學關係,開頭完全冇諗過會識甚至鍾意(利申毒撚,可能有好感嘅,但唔會主動識)。唔知點解,都係有巧合原因,係某個日子開始傾計,仲要好好傾
,好快好熟。

之後嘅結果就係我漸漸沉船(但刻意做相反嘢),而糾纏不清。係呢個期間,對其他女仔真係冇乜興趣。

我都覺自己犯賤,不過冇計。第一個真係鍾意過我(可能只係一時歡愉),但佢同ex散咗後,我哋都冇喺一齊,現在已有新歡,並且事業順利。現在見返,咁佢喺我心目中都有地位嘅,不過已不是不能失去的人。

第二個就係未必鍾意我,不過佢對我好好(以前)。其實可能佢對朋友都咁好,點都好——我已經中箭至今。
係米越鐘意就越做反派野 但又做下小動作引對方注意
我係驚畀其他人知,所以做相反嘅嘢,其實好辛苦好幼稚,好易畀人睇穿,因為一啲都唔自在。小動作我冇乜,可能係毒撚關係,內心掙扎千百次最後咩都冇做過
講下雙子唔鐘意一個人但又發現人地鐘意佢嘅表現
會照同你傾計 但會暗示你地只會係朋友
成日俾人覺得我撚緊狗
利申:雙子男
上一個ex就係雙子仔
宜家又有個雙子仔approach緊
同事又有一個係雙子仔
其他星座都唔覺準 唯獨雙子真係識親都好輕佻 鍾意玩
不解釋
試過一次,對方ff咗個美好嘅我。咁我好垃圾地用迴避嘅方法,唔想揭破,咁就唔使面對。不過嗰個真係普普通通,完全fdzone。不過你就同佢好fd,不能一概而論。

另有點同絲你一樣,對方唔理我會發癲,亦令大家關係急轉直下,仲要重蹈覆轍,人類總係犯相同嘅錯。只可以話我哋唔識玩,在乎的人輸了。

你嘅情況,真係要決絕啲,如果唔係拖到十年八載,紅顏易老呀。如果佢仲唔行動,都只可以話佢唔夠鍾意你,鍾意噯昧咋。
後面個句好廢基本上人人都可以話中
你點醒左我
第二段好似講緊我
不過我唔係雙子
係我對住個雙子發din嚇走左人
好撚on9,但又好可憐。
佢係有幾在意你先想引你注意?
日日番學又講埋啲有骨又奇怪嘅野 襯我唔覺又眼定定望我 呢個係我best fd話我知 當面見到我又要避 唔知想點
我識啲雙子係可以好絕
你唔搵佢 佢可以唔搵你
但其實佢地心入面又想搵你
無錯 特別雙子女 可以絕到達至令人心寒嘅地步 唔搵就各走各路

好啱
唔搵我代表唔重視我
之後就說服自己放棄依個人
絕到都唔知自己係邊個
我係雙子男
成日聽到人地話雙子男好仆街好花心好賤格
但自問自己都係個專一嘅人

追緊個女仔追左一段時間
無論發生咩事都唔想放棄唔想放手
咩事都好都會 就晒佢 諗佢先
但佢因爲比雙子男傷害左仲未走得出陰影
我亦都一直想幫佢克服呢個過去

有陣時都會發小朋友脾氣想佢氹返我
但其實為左佢做好多以前唔會做嘅野
只係因為我真係好愛佢
想佢知道我點都會陪佢等佢
乜雙子男有咁痴情架咩
預到鐘意對專一

利申:雙子男天蠍女
我唔知其他人啦
但我每次中意人都係死心塌地同埋好專一好痴情
我都希望佢會中意我啦
會避,尤其係如果鐘意佢嗰個成日搵,而雙子無乜興趣,會覺得有壓力,因為唔想比錯signal (仲好賤格地唔想個人咁鐘意自己)但係又唔想無咗個朋友

利申雙子
對唔住俾左咁大壓力你
我以為自己主動啲可以爭取到
點知 ..

因為之前不嬲都唔係主動既人
有人鍾意自己會避
只不過我自己都唔知想點既時候對方就走左
所以諗住試一次

以後都唔會啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞