雙子男嘅愛情觀/性格

585 回覆
36 Like 141 Dislike
不如話佢花生
其實同咩人都岩傾就肯定架啦 周圍flirt都中中地啦 但拖埋手又太誇
話要走又留你! 但其實佢只係想同每個人都好好,唔想身邊人唔開心,唔想無咗任何一個朋友,就係唔會係鍾意我 我就黎比佢搞到癲
所以不如放棄識過個 雙子男咁飄忽
又唔一定既 好易動情 但真係鍾意又另一回事
我宜家已經選擇go with the flow 唔chur佢唔煩佢
真係在意嘅自然會搵我
好啱 我都一樣情況 我都努力let go緊 共勉之
岩啊好易動情
這世界最壞罪名,叫太易動情

最撚慘係佢開頭導咗你沉但佢自己好似好快可以無嘢咁又要做嘢吊住你,變咗得你自己係到估佢想點又唔開心 好on9
Exact7ly 明明一開頭完全無feel 之後就埋身chur 以為兩情相悅 但而家發現佢好似無咗回事 得返自己9估9等 diu
屌 完全一9樣 唔會同一個人嚟架可
哈哈 絲打 你做緊嘢定點
雙子男好難頂,唔知諗乜,奇奇怪怪咁,又成日借啲意做啲小動作引人注意,口講又另一套
有冇雙子可以答下我問題,我完全唔識雙子座嘅男仔
利申,天蠍
我都唔知自己諗緊咩野,一時一樣
我比好大自由度男朋友 想做乜就做乜
最緊要唔好逼我同埋煩住曬 不過大家都知底線係邊
自問都覺得拍拖黎講都幾難頂 一時一樣
根本無話男朋友做啲乜會好冧個啲
鐘意就會鐘意到忘我 唔鐘意根本理都唔想理下

利申 雙子女 男朋友金牛 一齊左幾年
佢同你一樣,都好似唔知自己做咩咁
又成日搵啲爛到爆嘅藉口撩我講嘢,明明好耐之前已經炒到冇得返轉頭咁滯,仲要喺度死纏爛打,我唔知佢想點,問佢佢又答到九唔搭八咁
雙子男全部都係咁?
拿,如果你地鍾意既男仔係雙子。
佢地又未追你
你地就要同佢一齊忽冷忽熱,
佢冷時跟佢冷,佢熱時跟佢熱
重有 言語要好緊要 負面既 唔好講
如果佢對你有心
一句講笑既 對你好反感 都會令雙子男好深刻
之後同你溝通會更加小心同避忌
等閒講下啲有signal既說話比雙子男聽
可能係 下次一齊食囉, 下次點點點
咁佢地就會更加主動搵你
同玩風箏一樣
一扯太勁就斷
陰啲陰啲扯
得閒比雙子男見到你望佢
重有兩個人一切獨處既時候
得閒依賴下佢 扮下弱勢
但最重要係 唔好蠢
鍾意雙子慘過食屎
但鍾意你起上黎
包保你萬千寵愛在一身啵
重可以保持段戀情長期都熱戀
應該話
鍾意左一個唔鍾意自己既雙子
周圍撩完人然後發現自己唔係鍾意人 之後就會比人話係仆街
自認蠢過隻豬 遊戲已完
拿,如果你地鍾意既男仔係雙子。
佢地又未追你
你地就要同佢一齊忽冷忽熱,
佢冷時跟佢冷,佢熱時跟佢熱
重有 言語要好緊要 負面既 唔好講
如果佢對你有心
一句講笑既 對你好反感 都會令雙子男好深刻
之後同你溝通會更加小心同避忌
等閒講下啲有signal既說話比雙子男聽
可能係 下次一齊食囉, 下次點點點

咁佢地就會更加主動搵你
同玩風箏一樣
一扯太勁就斷
陰啲陰啲扯
得閒比雙子男見到你望佢
重有兩個人一切獨處既時候
得閒依賴下佢 扮下弱勢
但最重要係 唔好蠢

前提係條仔都冧你 如果唔係佢會避談 然後繼續撩你講其他野 沒完沒了
點睇雙子女同巨蟹仔
對雙子女應唔應該主動啲架 我已經算係主動嘅蟹仔黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞