雙子男嘅愛情觀/性格

585 回覆
36 Like 141 Dislike
雙子男表示同天蠍女拍拖真係似火星撞地球
只有死亡 面對超大危機
一樣 分已分
手已分
我第一次見到佢已經覺得同佢好有緣 但之後相處落 覺得佢好體貼 同佢d朋友話佢既躁底到爆既性格完全唔同 慢慢就愈沉愈深 抽唔到身 唉
只想知道 從來我喺佢個心有無佔個一席位 如果 佢有少許鐘意 我真係會等幾耐都等 我其實好似係佢唯一會經常有聯絡既女仔朋友 所以我都唔知道 佢心裏係咪有個心結解唔到
我都係
覺得同佢好夾
興趣 口味 鍾意既野乜都好似
又係暖男黎
所以沉哂船
天蠍女同緊雙子男一齊 所有野都相處得好好 對我千依百順咁濟 佢本身好就得人 但要佢有主見個時又會有 唔知關唔關佢追我事 同佢一齊有種安心嘅感覺 不過只係一齊左好短時間 希望之後唔會火星撞地球
前度現任都係雙子 重要只差一日
係極度痴身 兩個都係只要同佢唔識既異性玩得埋就會發癲
絕起上黎頭也不回 最好由佢冷靜下想起你個陣自然會返黎 典型愈迫愈走
雙子真係好小朋友 閙交不顧後果又要面 但私底下平時又小男人會嗲下你
佢可能覺得自己未夠好同你拍拖,或者係你未夠好同佢拍拖.佢話得自己唔會拍拖住可能真係覺得自己做好準備投入戀情都唔奇.呢D野你最好問清楚佢啦.雙子座表面好串咀,內心其實好自卑嫁.最壞情況...其實佢係HEHE.
佢信唔信星座先
如果佢信就放手啦

因為信星座既都係on9
恭喜

佢有講佢鍾意我 我問咗幾次 但佢話比唔到啲咩我 又想留住我 講到出面
好矛盾 一直想走 到決定要走又比佢留
唔會! 佢上個月同我講!
拍拖麻煩呢啲理由都講得出 你叫佢去死
咁係米冷落佢呢招最好用 會唔會要面唔搵番我
雙子男A0 幾歲呀佢
曾經有問過佢係咪gay但係佢好嬲咁話佢唔係 就係因為知佢自卑所以之前同佢講過話無論咩事都好我都會喺到伴佢走過 我都怕佢係覺得我唔係咁into佢先同佢講野咁白
講咁白佢食硬你
我都好驚我咁做 佢會因為要面就算想搵都唔搵
唉~~原來又係對著A0草食男,咁你只有一樣野可以做,硬上佢啦.唔識就睇逃恥啦.
點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞