[KPOP] 女團討論 (2)

319 回覆
4 Like 11 Dislike
一講 twice 就冇人理
g忠老師?
係 唔記得佢個名
soyou sistar都係呢隻唱法架
我知歌唱老師多數都唔中意呢隻唱法既
尋日出個集BP團綜
Rose條八婆chok聲chok到想一巴車埋去
第二段成條片都係佢發老姣吧聲
佢又樣衰 塊面長到插死人
第二季連出國都無得出係悶啲
第一季真心正
Soyou首新歌已經收斂左好多
之前真係走火入魔咁
你講完即刻走去睇
好悶 用半集無火花地去講橙同騎馬
去到馬場個時兩個明明唔high但係抵興粉到底係咩玩法
一次收藏 BLACKPINK 所有暢銷曲!日語改版迷你專輯〈Re: BLACKPINK〉月底問世

最近 Blink 彷彿跟著 BLACKPINK 的實境秀四處遊玩,不過她們當然還是忙著工作囉!在 YG 社長梁鉉錫頻頻預告韓語新作品的同時,BLACKPINK 已經確定將在月底發行日語改版專輯了!

BLACKPINK 於 15 日經由官方頻道,釋出了日語改版迷你專輯〈Re: BLACKPINK〉的發行預告片,閃電宣布新作品的消息。

有 CD+DVD、單 CD 或 Play Button 不同發行方式的〈Re: BLACKPINK〉,所收錄的作品大家都不陌生:從出道曲 “Boombayah”、”Whistle” 到後來的每一首暢銷曲 “Playing with Fire”、”As If It’s Your Last”⋯⋯等,BLACKPINK 都推出了日語版,讓日本 Blink 能一次收藏她們出道至今的所有主打。

去年夏天才在日本正式出道的 BLACKPINK,不僅一下就攻入武道館,更屢屢登上時尚雜誌封面、街頭大型廣告版面,在當地火速掀起的熱潮完全不輸其他地區。喜歡 BLACKPINK 的話,別忘了收藏 28 日問世的〈Re: BLACKPINK〉囉!
無野呀又係出日本版
上年個隻日本出道Mini Album嘅repackage咋
yg真係發錢寒
做乜鳩
所以所謂既團綜根本就係旅遊特輯用黎sell野
我覺得係睇下唱咩類型既歌
Baek Yerin 用呢一種唱法唱抒情歌幾好聽
如果悲情慢歌係幾好 韓國都好興用
The one呢d實力派歌手都係
問題係Jyp自己都做唔到個種技巧
咪話係明珠生活囉
人地係用點綴
Jyp攞黎做基礎
有聽過jyp唱歌既人都知佢冇料到
乜基礎都冇果個level
而且都唔係咩獨有技巧黎
不嬲都有
Jyp作個名去形容炸
好可能係收到廣告商sponser先拍
Mamamoo d綜藝感好正
見佢上親綜藝都算放得開
少時fancafe每星期穩定跌成100人 已經跌左成半年好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞