[KPOP] 女團討論 (2)

319 回覆
4 Like 11 Dislike
一啲都唔親民 點吸飯
加上rose唔chok把聲應該易入口啲啲 本身好鍾意rose但知道佢chok出黎 依加一聽佢把聲就硬硬地耳
以後bp出歌既話 d人應該都會聽多幾次
聽清楚teddy仲有無抄歌
當另類宣傳
bp仲係等留緊係上世代明星係untouchable好難approach個種感覺到
但係依家明明係同粉越多互動越有共嗚先越易吸粉
有無好睇嘅女團團綜推介
as if its your last 好似要chock有21個種feel出嚟咁
不過3個靚女都會吸到飯嘅只要唔好成日la埋口面
唔知YG做乜鳩
難得整個綜藝 整到咁既樣
好似仲拉遠左同FANS D距離咁
依D方法用係GD果D星中之星就有用
咁佢把真聲係點 有無片
唔會啦 前排teddy單野令到泡菜國民變哂判官
唔單止yg嘅歌 冚家cb都好似listening咁聽話似邊首似邊首
學樓上話齋yg真係太等錢洗
買大細都要落賭本 佢好似連賭本都唔想落就想睇結果做人
我諗佢呢排都會錫住ikon 4月winner唔知佢會比幾多資源呢
SHOWTIME
睇過幾集EXID同MAMAMOO嘅
好撚正 圈飯一流
幾時到新沙洞老虎
抄歌仲唔認
正想講 除咗依兩團 有邊啲女團係值得睇吓
rv嗰個都ok 但前題你要對yeri冇野
可以見到seulgi同舞台嘅極端反差
化晒妝瞓覺
都係得幾隊有拍
APINK EXID MAMAMOO GFRIEND SISTAR

可以睇埋美好的一天 不過少D團
不過我覺得SHOWTIME好睇好多
真聲都唔係好差姐 咁都要chok咁孝淵點算
本身真係無野
見最近rv代言etude house
個poster yeri企center
即刻有啲啲反感
唔明點解要咁嘅企位
之前睇過Jessica &Krystal 好想再有第二輯
我對yeri都冇咩好感 團綜飛哂黎睇
好多fans好落力咁證明yeri冇野 又話強國d證據係鳩up
但其實就算唔上強國網睇 yeri加入左rv之後係多左好多爭議
我想知twice拍團綜係唔係真係好好睇?
如果唔係點解會出到咁多輯仲出埋dvd
嘗試睇過兩集好似去濟洲島
睇左兩集頂唔順棄左
睇你點睇

有FANS買咪會繼續出賺多筆
睇咗gugudan 呢個 relay dance
覺得好正
好熟首歌啲音響位
又好有默契
https://youtu.be/kyoXD9yqy8E
但第一個跳嗰個好似柒柒哋咁
做嘢慢半拍咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞