得罪講句 香港真係無撚得救

269 回覆
916 Like 316 Dislike
屌你老母臭閪
得喇下次我識做喇
冇心水候選人我唔係投廢票
我直接投方國珊/民建聯
等你班狗閪屌票屌得咁撚開心
有時諗,含撚呢招係唔係啲高級五毛招數。引起曬香港人對泛民嘅情意結,再加上香港人鵪鶉和理非嘅劣根性。之後利用呢兩點叫人含撚,然後令泛民入去議會扮抗爭過曬所有議題,仲可以大大聲話為香港人爭取咗

坦白講,以香港人奴性,仲有人天真到泛民真係有用
好啦建制又唔投泛民又唔投
但係又一味喺到講香港無撚得救

咁你同一個隔岸觀火食花生嘅豬有咩分別
除非你係獨立陣營已經去左選或者你已經移左民
否則你以後唔好又開post怨

泛民雖然都係屎
但係建制係連屎都唔比你食
點解一定要兩害取其輕?新東咁撚樣既候選人名單未選都知無撚得救啦
一個黑手一個白手 有咩分別
好中

班人仲在上面講咩點解一定要兩害取其輕,因為佢都自己講左係兩害囉,宜家你唔投就係自毀牆城呀!傻仔!
呢句野都唔知聽左幾多次
每次立法會選舉都一定有
Well said. 損人就必要利己先會做. 損人而不利己為啖氣, 仲柒過掌心雷
笑完好諗下辦法點救啦
始終會燒埋你嗰份

我覺得唔投票/寫個屌字上去就係最理解唔到嘅方法
做啲真係可以影響社會嘅方法啦
唔會再中泛民伏.
總知無本土派就唔投/白票.
人地樓主係錶叔支持者,
輸左佢地花紅出少好多
上連登發泄
好撚肉酸
不如你講下點救
選前比選舉主任dq你 選後宣誓屈你唔尊重又可以dq你
再修改埋議事規則 你連拉布都冇得玩

乜你再覺得議會抗爭呢條路重work咩??
已經焦左拉 仲有否決權咩?
仲覺得香港有救先傻仔
根本由dq開始就知選舉已經比支那破壞左
依家除左等運到都冇野好做
投舊屎以為自己幫民主出左一份力
巧叻叻呀
大佬 我接受唔到焦土個後果呀
去投白票/屌
無作用加浪費自己時間
On9中既on9
其實大部分叫焦土既 都係想焦范國威呢條冚家產
點知比佢高票當選

姚松炎會輸我都估唔到
剩係啟德個兩個票站都炒你1700票
唔諗下點解會逼到有人會焦土?再者 有幾多人真係焦土啊 除左lihkg呢個充滿5毛既地方我真係未聽過有人支持焦土
你投泛民好撚有用啊on9仔?泛民浪費左你以前咁多次投票時間你唔撚講?屌你老母?
你覺得自已曲線推個保皇入去好撚醒
你竟然仲以為係攻守對壘緊 以為投緊俾飯民係防守中,真係是日最佳笑話

攻防戰入面最驚唔係冇得守,最驚係你守方有二五呀on9。成撚日以為飯民會幫你守香港,守左咁多年都守唔到之如,有冇諗過佢哋個個都係二五賣港呀? 飯民真係守都好,問題佢借守之名,暗中開門俾敵軍攻城呀on9

日防夜防,家賊最難防。咁撚簡單嘅道理都唔明。你會唔會搞錯左邊一邊先係真正嘅開門揖盜?

仲有呀,重申多次,唔投泛民唔等於焦土。

另外呀,選舉嘅意義根本就係投一個自己最認同嘅候選人,如果冇,投白票/廢票就係最可以表達到自己嘅諗法。你呢班自以為幫手阻住香港唔好死咁快嘅含撚on9,都唔認清事實,仲要屌人唔一齊含?

話第三方好理想化,係呀,我起碼對得住自己。事實就係你含唔含,邊個做香港都玩完,我想忠於自己有咩問題?

嚟緊你哋見到二五飯民又賣港唔好dum心口呀。不過我諗你哋都唔會反省,2020繼續含啦
無架,投票制係民主其中一環
你可以係投之前數政黨/參選人不是,理性分析利弊
但投完之後屌人投邊個仲叫唔叫民主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞