得罪講句 香港真係無撚得救

269 回覆
916 Like 316 Dislike
尤其係新界東投比范國威個18萬人
你地個腦係咪裝屎 含撚含上腦?
呢條友人格有問題 竟然重有咁多人投佢
泛民講啲乜就照單全收 唔識自己獨立思考?
條仆街重想奶天琦啲票食人血饅頭 真係痴撚線

唉 好撚燥
香港人真係無撚得救 儲定錢移民好過

利申: 新東 投左屌票
焦土派
不過你地都輸唔晒,起碼焦左個姚松炎
即係大家都食屎你會唔會拎舊難食啲既屎黎食?
大熱一係bill一係佢
你唔投俾佢就分散曬啲票俾bill拋
投白票更加係戇撚鳩
屌你老母你叫16萬人投白票?
明知保皇黨有死唔去既蛇齋餅糭鐵票
仲投白票?
以為自己好撚型
樓主投左屌票咁型
焦土撚 到時23條捲土重來仆街唔好喊啊!隨時累撚死人
請問你覺得23條立法,個議會可以阻到咩?泛民一日唔總辭表達同政府抗衡嘅決心,而唔只係戀棧權位、尸位素餐,我就信香港有救。
根本宜家咁樣DQ 法,23條要黎你都阻唔到 販民就只係得把口
估唔到今時今日仲有人咁認真玩呢個選舉遊戲
泛民靠23條哩招食左好多年飯啦
根本係D戇鳩仔先重視23條
中陸要拉你鎖你,洗撚立23條咩 書局果幾條友到依家都未放呀柒頭 愛平理性非暴力屌你老母
大陸要拉你鎖你,洗撚立23條咩 書局果幾條友到依家都未放呀柒頭 愛平理性非暴力屌你老母
再者如果政府要格硬過23條有咩難度, 要半數
2/3唯一阻到的係改基本法, 但係有人大釋法形同虛設
最後唯一係守住地區過半數, 但係所謂拉布其實唔係拉到好多時間, 政府又知肯定過硬, 差在時間問題, 唔會同你急
呢句野講咗幾多年
今次補選最大得著喺可以隊死DQ既姚

代表DQ正確! 市民用選票支持DQ!
on 99 仲含撚投泛民
大陸要拉你鎖你,洗撚立23條咩 書局果幾條友到依家都未放呀柒頭 愛平理性非暴力屌你老母
再者如果政府要格硬過23條有咩難度, 要半數
2/3唯一阻到的係改基本法, 但係有人大釋法形同虛設
最後唯一係守住地區過半數, 但係所謂拉布其實唔係拉到好多時間, 政府又知肯定過硬, 差在時間問題, 唔會同你急

23條唔洗分組投票,簡單多數贊成就過撚硬,議事規則改左無得拉布,請問多件犯民少件犯民可以阻到23條咩,如果政府要立法的話
你搞返清楚先,新東一直係有6萬本土票,泛民基本盤16萬票,建制種哂票先15萬,16萬夠你贏bill有凸,本土投廢票係點投都整唔死你個范國威,叫人投bill先會整得死你。
補選完全無本土代表,本土選民投廢票表達意見合情合理,你阻到bill入立法會以為自己好撚型?
嘅然唔信
咁仲投嚟做咩
其實呢,啲焦土派係咪想玩焦土之餘仲想人多謝你?
請問你覺得23條立法,個議會可以阻到咩?泛民一日唔總辭表達同政府抗衡嘅決心,而唔只係戀棧權位、尸位素餐,我就信香港有救。
根本宜家咁樣DQ 法,23條要黎你都阻唔到 販民就只係得把口
估唔到今時今日仲有人咁認真玩呢個選舉遊戲
嘅然唔信
咁仲投嚟做咩
其實呢,啲焦土派係咪想玩焦土之餘仲想人多謝你?

鍾意投邊個就投邊個各有各投
爭取唔到選民支持就唔好輸左喺度怪責選民
食DQ饅頭食得咁開心 低撚死~
唔岩你心水就係無得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞