得罪講句 香港真係無撚得救

269 回覆
916 Like 316 Dislike
我係犯國威既一票
我認為焦土既人比我更腦殘所以我投佢
我係從心入面覺得我投佢冇錯,人格問題係人都有架啦,問人品,叫你相睇咩?
相反,焦乜撚土,國民黨打日本仔嗰陣夠失民心啦,唔通又焦土索性做漢奸,乜心態
咁認真做咩,去聽下立法會啦。廢架
如果佢同你立場冇違背嘅就唔算含撚啦
連登仔日日都開post話香港無得救

明明香港就好繁榮

無得救果個係你自己咋
樓豬好撚man
琴日呢度成版五毛個陣又唔見你眼濕濕
馬後炮
你用國軍同泛民比笑撚死人咩
國軍同你割蓆由鳩你俾人打死呀而家
犯国跛反DQ
但係最能早做補選工程
23條分拆上市緊啦
仲講擋住23條守護香港
嚟緊國歌法咪撚比我睇死又係比政府夠票過
跟住出嚟齊齊開記招話而家先係開始
屌樓主學鳩晒泛民d口吻 選唔到就話最黑暗一日 仲要ff自己搵到錢移民
姚松炎落選係可惜
咪係
對敵人無傷害都叫焦土
咪係 律政司司長僭健都情有可原
廿三條不嬲都唔夠票反對
國歌法一定可以過到 只係時間問題
之後23條又係咁 班港豬已經放棄左同支共對抗
我係犯國威既一票
我認為焦土既人比我更腦殘所以我投佢
我係從心入面覺得我投佢冇錯,人格問題係人都有架啦,問人品,叫你相睇咩?
相反,焦乜撚土,國民黨打日本仔嗰陣夠失民心啦,唔通又焦土索性做漢奸,乜心態
咪係 律政司司長僭建都情有可原
姚松炎落選:
泛民不願面對
望吓國民教育、大白象冇一樣嘢唔過

仲好意思關鍵一席
sorry 意思係國民教育都分拆行緊,其他議會內抗爭都係節節敗退
會內投票機制本身不利,仲要修改埋議事規則
係呀係呀。乜票都唔好投就最好。
最理想係成個議會都係保皇。成個共產黨咁樣就最好。
咪賴港豬 議會嗰關佢哋都唔肯守好 做多啲嘢都唔肯 搞抗爭搞到行禮如儀 投佢票啲選民又可以做到啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞