得罪講句 香港真係無撚得救

269 回覆
916 Like 316 Dislike
寧願鄧家彪入都唔要范國威入
真小人總好過偽君子
問吓白頭佬咪知點解
講真
連民選議席都保唔住
仲講乜民主?
諗住淨係靠投票可以擋到嘅
首先請諗吓計迫啲尊貴嘅議員齊腳去開會
關鍵時刻都可以唔齊人腳仲諸多理由呀陰公
從來都係議員問題。但議員會屌你唔投佢
班泛民政棍只係想撈政治油水,入去議會厄下人工,入去之前講到自己又會做乜又物,入到去就乜都做唔到hea到下一屈投票....無限loop....
焦土撚 到時23條捲土重來仆街唔好喊啊!隨時累撚死人

你真係on99
驚23條就唔叫焦土啦,取消邊界變香港市用人民幣都未撚驚過呀
明知兩舊都係屎都要食?
我唔可以用選票表示我唔想食屎?
睇到連登啲小朋友都知啦,個個都二元化所有嘢,唔投俾泛民就一定係五毛,係焦土撚,我屌,投票梗係要投俾你支持嗰個㗎啦,無心水投白票有乜撚嘢問題呀?咪成個怨婦咁,人哋唔投你泛民就發晒癲咁啦,民主黨無民主㗎on9
打從97前唔獨立已經係
本土唔好含撚啫,咩係叫16萬人投白票?
應該咁講
我選你做我嘅議會代表
你做唔到嘢
我屌鳩你 唔再選你
你反而屌番我做乜唔選你
建制話你聽多票過你 快d入建制準備分10000億儲備 之後移民

建議起多10條鐵先
一班會背叛選民嘅議員
仲有咁多人願意信佢地
泛民根本唔係民主派嚟
香港人做慣思想奴隸
lesser evil,一舊屎總比兩舊屎好
利申 支持姚 唔好批鬥我焦土撚
投白同投保皇有咩分別
人地有蛇齋餅傻呢啲鐵票 你每棄一票等於佢多兩票
你有呢d言論就係分薄我啲鐵票,你錯
Lesser evil已經係婦人之仁啦
你唔係焦土
你係睇唔清個政治現實姐
你幾時覺得香港有得救
呢度啲含撚派惡過狗
比bill贏同比賣國威贏其實都一樣 唔好因為自己投中左個贏既就咁得戚先得嫁
勝利選民
根本泛民=建制
泛民做嘅壞事同建制一樣咁多
條友shot撚左 咩叫選舉精神都未撚識
我唔撚投係因為覺得無人代表到我,我張票無話一定要投比任何人既,同時我張票都唔屬於任何候選人,總之我唔含你唔係我問題,你含邊知都唔撚關人事
唔好講到泛民咁有用啦
個議會已經冇撚用,政府鍾意DQ邊個都得,泛民擋撚得到咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞