音響 hifi 討論區

189 回覆
3 Like 0 Dislike
Supra EFF-ISL
好掂bo

係啊,真係好正
好掂bo

係啊,真係好正

開聲24hr

低頻收咗好多 但結實咗
用緊 neumann kh 120 ,想搵部10k左右既dac,最好有埋前級同有得插headphone,有冇推介?

KH120 好野黎
10K 唔夠 預多小小
RME ADI-2 Pro - 11K
Mytek Digital Brooklyn - 13.5K
Antelope Zodiac - 13.5K
Antelope Pure2 - 16~17K

部部都好吸引,一直都有留意開Antelope Zodiac 既二手,巴打覺得邊部最抵玩?
我諗住試都唔試就上網買/買二手

試左先 Antelope香港又有代理
R33 見到有人賣二手

岩岩見到有特價

大減價期間只接受現金和eps。
Antelope Live Clock $7450
Antelope Orion Studio (demo) $18800
Antelope Pure 2 (demo) $14800
Antelope SATORI with Remote $13800
Antelope Zen Tour $10800

想聽下PURE 2
有冇巴打試過?
好掂bo

係啊,真係好正

開聲24hr

低頻收咗好多 但結實咗

你都係喺威達特價果陣買咗?

係啊,真係好正

開聲24hr

低頻收咗好多 但結實咗

你都係喺威達特價果陣買咗?

yup 唔好起底
R33 有部二手Benchmark DAC2 HGC 賣8K

去睇嗰時已經被買
唉啱啱買左隻DT1990,正想搵耳擴+DAC
部膽機死死下想換部石機玩,
有咩好介紹?
筆直<$4000
依家對喇叭一隻60-80w
聲要比較清,唔要300b嗰種
有咩好介紹?
筆直&lt;$4000

二手cyrus?
有咩好介紹?
筆直&amp;lt;$4000

二手cyrus?

Cyrus 2
各位巴打 我睇中左Bose Soundtouch 300全套

因為場地問題 只會選擇soundbar

請問咩地方買會較抵? 另外如果我想分期是否只有百記 Boae store 先做到?

thanks
有冇人用atc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞