屌你老母陳茂波 你瞓撚醒未呀?

300 回覆
3349 Like 62 Dislike
派比打工仔仲好啦真心
成日以為打工仔有糧出就一定大把錢
以前做學生果陣仲嘆過宜家唔洗咁大支出
好撚嬲
今年報多次dse同申請公屋
本身都冇諗過申請
同屋企有樓,冇落自己名,學生又冇收入
合資格申請,拎翻啲屬於香港人既優惠
唔撚好比啲蝗同蝻拎撚晒
司长是不对, 骂他的人也不见得有素质
土共:12年派完咪又估中,點會派俾後生黃絲
仲未明財政預算案係益自己友唔係派糖比市民?
豬閪的定義是甚麽?請看看陳茂波
香港地做夾心真係最撚慘

利申夾心

處境同樓主差唔多

老豆老母話搞grant loan太煩
寧願辛苦d 自己比
好過第時咩住政府筆數
識人full grant住公屋,但屋企有2層樓收租
不嬲香港都係痴撚線,養懶人,你一係做最窮嗰個,一係做最有錢嗰個,夾心階層乜9都冇
老老實實腳踏實地嗰D就永冇發達,古古惑惑嗰D就發過豬頭
當時我都係拎全額資助的確比起其他同學生活更好
屌 夾心咗 乜柒福利都冇
陳茂波你個冚家剷真係食屎痾飯,
你到底知唔知香港人需要的乜, 你老母
司长是不对, 骂他的人也不见得有素质
死撚返支那啦,屌你老母臭閪
返去奶習帝鞋底啦,操你媽迫

亲! 看不懂你写什么, 请用简体字
根本係香港地你愈老實就愈蝕底
好撚同意
明明屋企好窮都淨係拎到1/4 grant loan
D同學暪資產拎 full grant 日日食好野 去旅行 換電話
海記擺明利益輸送啦,屌,真係學生態學環保意識既話直頭唔應該去海記,你睇下佢地每年整死幾多動物?再講d動物比佢地關係籠度你估好撚爽呀??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞