屌你老母陳茂波 你瞓撚醒未呀?

300 回覆
3349 Like 62 Dislike
我要考dse
屌你老母一撚樣 fg d同學又買新機新game又盛 工又唔洗番 我日日放學仆去番pt得雞水咁多 洗多少少都唔敢 屌 好撚嬲
訓撚醒未呀懵撚
Grant loan撚都有得拎
早知就申請grant loan啦屌佢你老母陳茂波
而定同啲同學講,人地只會笑你當初on9唔申請
利申: 夾心,屋企人靠自己辛苦錢供我讀大學
究竟喺有私人樓嘅non mean 撚窮啲
定喺公屋fg撚窮啲 ?
利申 無受惠 除左果2萬進修基金
有錢又拎full grant嘅人應該好少
唔洗咁認真
班友其實係窮鬼黎

利申:真窮真full grant
其實夾心定住私樓一樣申請得grant loan
睇佢俾幾多你架姐
正正經經拎綜援拎full grant咪好
做咩要返工交稅養班廢柴
香港真係原來做窮人係最好
仲要唔使今年dse 考生交考試費
自修都得 年齡唔限
做乜鳩
Calculator 話grant 同loan 都係0
咁點呀 明恰你啦 你唔滿意呀?
咁點呀 訓醒返工返學啦 驚你有牙?
真係未撚見過咁on9既預算案 派op飛都得既
急請機場拆櫃 900元
今日即時上班

有意留電話/TG
不包括有骨氣的窮人
Me有得拎
Too long冇睇 放低正皮睇留言
一路聽一路火 答左等完無答 ON9
成個社會歪風愈黎愈癲 擺撚到明養懶人
屌你老味我都拎老綜 每年等政府派花紅
又唔撚知私人巿場基層員工 努力打工做餐死
到頭來乜撚都無 真係你做撚埋我果份
陳茂波 我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞