屌你老母陳茂波 你瞓撚醒未呀?

300 回覆
3349 Like 62 Dislike
我幾時有話大家都唔好用呀天才
我係話冇需要派錢俾攞grant loan既人
因為佢地攞完grant loan之後已經唔太大需要嗰$2000
你話唔需要就唔需要?

咪又係捉住一兩單去旅行既case然後覺得唔需要
咁其他冇攞grant loan既學生呢?
你又知佢地唔需要?
點解唔派埋俾佢地?
幾個fd攞full grant full loan銀行仲有錢過我呀,日撚日去reu拍拖食乜柒好閪,成日買新衫新波鞋玩相機玩headphone,手機就用iphone8/X,隔唔中就去下旅行食放假又去旅行,又唔撚洗返pt

樓豬統計學鬼材
咁你咪屌鳩陳茂波叫佢派埋比無grant loan既學生囉 呢度有人反對咩?

由頭到尾都係你自己魚蛋論,你無得拎二千就屌哂全世界都無需要
我屌你老母果班呃grant loan買名牌既仆街
公帑係佢手亂fing 錢

完全冇長遠措施
拎2000蚊free money 過大海睹左佢又好 買下牛熊又好
輸左又唔心痛 贏左買iphone 先
我申請 grant 得10000
但我見d 有錢過我嘅人有全額
冇眼睇了
你邊隻屎眼見到我有屌中學生?
姐係屌完陳茂波之後,我就要開多一個post屌濫用grant loan,唔可以一齊屌?
仲有,我咪就係要返pt既嗰個囉,邊個派錢俾我洗呀?
我話冇意義,係因為佢地冇迫切「需要」,而陳茂波就係因為覺得攞grant loan既窮,需要筆錢先派俾佢地,但如果講需要,社會上仲有好多人都有需要,但佢就完全漠視其他人,呢個仲唔係佢on9?
係咪人哋本身有返part time呀
我半工讀緊都係靠借政府先讀到..
PT都要申報 好似係
屌佢老婆臭化西,綜援出多兩個月
但唔會計入你家庭收入架喎
呢層唔清楚
邏輯混亂到 屌邊個又轉黎轉去,見身邊班fd濫用就屌哂全世界,自己無錢收就大家都唔應該收

算啦你都係想鳩屌下出啖氣姐
學生兼職收入唔會計
乜柒都唔識唔知就係度屌屌貢
唔緊要你都無申請
唔知其實都係合理
但如果你係要申請的話
事前做功課is a must
反正住公屋,又唔洗借錢買樓,根本冇得輸
無申講唔知都合理
但唔知又要屌左先就…dog1#lny
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞