千祈唔好買Miniso 名創優品條Lightning 線!!!!!!!!

527 回覆
2556 Like 64 Dislike
告鳩佢啦
點解咁多人轉移視線 鋪還鋪產品還產品,話之間鋪係點,件產品擺到明違反商品說明條例
iphone真係特別麻鳩煩
人哋所有線都有2年保養,有keep單嘅話有咩問題都可以拎去換過條新
做果迷真係麻煩
買條線都要做幾日功課
等睇海關依法處理包容
海關幫到你
呢間垃圾行都廢事
佢對MFI既理解同你認為既MFI未必一樣
支持樓主報海關!
樓主擺明戇撚鳩,幾十蚊都貪平買垃圾,捨得用幾千蚊買部電話返嚟然後買條閪線返嚟用壞佢
不過求撚其啦,我係嚟睇支那優品仆街嘅,樓主係智障呢d嘢笑完就算啦
告撚到佢執笠
報海關
今日行過都想買 不過見垃圾都賣到咁貴就走左
報海關,拉9佢

你quote咁多野黎把撚啊
已報

測試咗多一次,真係咁多條MFi/原廠Cable都一定得,但係散貨場垃圾線/無認證就一定收皮Error 9,萬試萬靈。

試咗OK嘅牌子(MFi):
First Champion
Ego
Momax
Verbatim
Xpower (我知垃圾)
小米
DGM
Apple 原廠

垃圾:
Remax
Baseus
散貨場垃圾
唔好話連登多唔多小朋友
睇完個POST就知已經同大陸合左體

香港係有法律, 佢係中左商品說明條例, 錯就係錯
點解會係解為, 你明知係假野又入去買野, 你自己有問題
呢道係香港, 我預期入去任何一間鋪頭買既野都係真, 唔係大陸唔係淘寶

支持樓主玩大佢呀!!! 佢就算落左架, 你有單, 佢都死硬
你去果間Miniso是咪假舖?
海關有教,真貨d標點符號空位唔會時有時無
去咗兩間,荃灣沙嘴道同香港石塘嘴
巴打小心!
Big Six is watching you
BENKS 又如何?
小米MFI
睇留言點解咁多on9錯重點
重點唔係樓主去呢間垃圾買垃圾
而係揾到垃圾違反商品說明條例證據,可以報海關煩下間垃圾
你班on9一直屌間垃圾人地咪又係賺到笑你地乜都做唔到,唔識支持下樓主咪收聲係都要屌兩句

樓主加油 希望垃圾消失於香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞