千祈唔好買Miniso 名創優品條Lightning 線!!!!!!!!

527 回覆
2556 Like 64 Dislike
報海關啦
買得咁平都預咗有缺憾,用黎叉下電咪算
restore咪用返apple送嗰條囉
海關 商品說明條例
因為佢標稱係MFi,所以照道理係真嘅話,所有restore過data都唔會有問題
如果有任何問題,即係唔係MFi
重點唔係佢條Lightning 唔work,而係喺唔work 情況下都稱自己為MFi。
小米條$49 MFi都無問題
2013年買過條First Champion MFi都work
商品及說明條例
平垃圾唔係問題 問題係呃人扮MFI 一定要報海關
本文中心思想
樓主你有晒料,報海關做鳩佢啦,佢家下唔止係明抄,仲係明呃
不過我諗佢都不過係將啲貨下架咁大把,想佢執都唔係咁易
pish
我有條用左個幾月就壞左
咪係度轉移視線
On9係一回事
昆人有Mfi 又係另一回事
入得去買都預左
比多小小買其他信得過既牌子啦 仲買支那d假野
事源係我行過Miniso,
諗起有巴打推薦平Lightning 線嘅時候,提及過Miniso

連登一向反明抄優品,邊位巴打咁大整蠱

咁呢堆係假架?
有1年定唔知2年保養嫁
我都有check過,但係佢貨架啲item無一件係同上述啲barcode一樣
樓主可以報海關
仲可以報比apple
虛報mfi犯法嫁
千祈唔好買Miniso 名創優品條Lightning 線!!!!!!!!
樓主你期待會係假貨優品買到咩真嘢好嘢?
定你真心相信佢係日本自創品牌
就算係小米
佢個barcode都會同UPC/EAN嗰列一樣

Blame the victim又點?去支那店買到假貨係正常,好似你今次咁擺明誤導消費者確係誇啲,但都係意料之中,同用淘寶買到假貨一樣,抵死。
不過見樓主打咁大段嘢嚟叫醒連登班00後,正評
個MFi certified 應該係 Mother fucker idiot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞