千祈唔好買Miniso 名創優品條Lightning 線!!!!!!!!

527 回覆
2556 Like 64 Dislike
支持樓主探究精神

但真係唔好再畀錢呢間垃圾嘢好唔好
利申 如果唔告鳩佢 佢仲當香港人好似大陸生番一樣咁易厄
又係用家問題
差唔多啦
呢啲大陸閪公司
去得買嘢嘅都係On9 都係貪平 都係港豬
小米個條反而係堅料
69.9 買 名創
如果名創就買平線 粗用就算啦。
無認證 其實都可照用到。
試下去其他舖 買多兩條 都唔得 就搞大佢
籲請市民舉報有關:
走私活動、非法製造、販賣或藏有毒品或受管制化學品、盜版或冒牌貨品、未完稅之煙、酒或非法電油等;
處理走私或販毒活動中的得益;以及
虛假商品說明的貨品或服務、不良銷售手法、消費品安全、玩具及兒童產品安全、交易時使用不準確的度量衡器具,及無牌經營貨幣兌換或匯款服務。
舉報方法:

舉報熱線(24小時)
(852) 2545 6182

傳真
(852) 2543 4942

郵寄
海關關長
香港郵政總局郵政信箱1166號

電郵
customsenquiry@customs.gov.hk

<罪案舉報>郵柬 (CED358)

市民所提供的資料,一概保密。

舉報獎勵計劃
已登記線人若能提供舉報獎勵計劃適用的資料,並協助海關拘捕疑犯及檢獲物品,可獲報酬。
順便收佢皮
去垃圾名創買嘢既你都唔好得去邊
嗰兩條,1m嘅就係喺荃灣沙嘴道買,3 in 1 就係HKU隔離
強烈推薦daiso $12蚊店 $12蚊個條,淨用黎差電一流,唔肯係咪mij但好可靠
我再試清楚先
搵埋fd嗰部X
買多幾條散貨場cheap線
用緊淘寶綠聯線,都係五十零蚊,有mfi認證
終於有正義人士 文多殺假!!
唔好亂講 Ios post d人好推miniso架
條線要分正反插,但勝在夠平,自稱只可拎黎差電
買得呢間老番既都係賤種, 我唔明d正評點解咁多

香港有咁多賤種架咩
本身我都信啲打手
完全唔洗睇啦 好人好姐去埋呢啲山寨鋪買野買啲垃圾番黎就預左 衰啲講句就係你呢啲人先會令呢啲山寨鋪經營到
小米綠聯唔買走去買MINISO,你都夠ON9啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞