千祈唔好買Miniso 名創優品條Lightning 線!!!!!!!!

527 回覆
2556 Like 64 Dislike
再講多次
佢係標榜自己有MFi,結果出到嚟好大機會係無 = 有問題
如果佢開門見山唔話自己係MFi,結果出到嚟真係無 = 無問題

佢賣開嘅嘢係唔係假係一回事,但係今次佢咁誤導消費者就係有問題。
Blame the victim?
研究精神
結論都係平價線買小米就算,其他不了
有iPhone 8/X嘅巴打可以back up 之後試下
呢間垃圾都幫襯
實情係你戇鳩喎
怪得邊個先?
小米都有lighting線49蚊,幾好用
支持樓主
不過入得去名創買野既人
電尻死都冇人可憐
買一條喺網站、價錢牌、包裝盒、單同埋店員口中,都聲稱係有MFi嘅線,結論翻到去係好大機會無MFi,到底個問題係喺消費者度定係喺間公司度?

如果同樣嘅情況,但係條線係Verbatim/Anker出,賣$150一條,結果翻到去都係假MFi,咁會唔會有人怪個消費者自己唔識得買?
佢之前都有條線俾人踢爆過

http://new.qq.com/omn/20171220/20171220C02S3Q.html
買過一條,可能個fd手殘,兩日就爆咗線
如果唔係都幾好用
好文
好佩服樓主嘅求真精神
會去名創優品買野,你個人本身都已經有問題
可以,建議樓主keep單同報海關,cc埋比apple
樓主係唔好得去邊
但你地忍心比啲咁嘅濕鳩大陸黑心山番開嘅垃圾店繼續賺啲咁嘅黑心錢咩?
真心啲咁嘅垃圾線之前跟老闆去廠睇2蚊都唔洗, miniso居然暴利買$70
如果啲咁嘅垃圾能夠存在係社會, 人人蒙住良知都賺撚到啦
支持推到嚟間垃圾仆街
會入呢間野既已經係戇鳩中既極品
明知呢間野係中資既仲要貪平入去買野
直頭係賤人中既賤人

打幾撚大篇都冇用
最多去Miniso買襪同帽 d化妝品垃圾到不用也罷,電子野就唔知.......
推post支持
報海關
推毒果, 推海關, 推到大陸老番全線停市
$500
之前6s轉8plus果時就係咁,升唔到iOS, restore唔到from backup, 仲以為8plus有問題,走左轉apple, 結果佢用MACBOOK AIR + 原裝線就搞掂哂

我返去用返部iMac試,用返原裝線就搞掂哂
名創賣過d全部都係山寨淘寶cheap貨
你唔係以為會掘到寶吓話傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞