千祈唔好買Miniso 名創優品條Lightning 線!!!!!!!!

527 回覆
2556 Like 64 Dislike
寫係有 Mfi 點知冇 重黑過淘寶線.

淘寶買嗰d係work嘅
可唔可以告到佢退出香港市場
近排買開淘寶__聯
真mfi1.5m開心使用中
靚過正廠
push
你quote 佢講嘅野 佢就有通知識入返嚟
啱先收到海關通知,話邀請我去interview做證人。本身佢都係hea reply話我地會調查,諗住會不了了之,不過依家叫我帶曬證物去,視乎有啲料到。

節錄:...take a witness statement from you in relation to the allegation and obtain your confirmation of testifying in court as a prosecution witness.

Tg: @checkmypulse
入左法律程序仲上黎爆料
祝你好運
+1 自己搞啦,仲搵d 3唔識7網友
多謝巴打提醒
此post已完
今次一定要狙擊miniso到底
g 持樓主維護正貨👍
我果條買左年幾仲用到喎
就咁睇topic仲諗緊有儍仔去間明知山寨舖買到假野點會有咁多正皮
原來吿緊
樓主加油啦

btw入得去都唔慌好人
就算唔退出香港 嚇到佢之後唔敢賣都好

無寫有mfi 然後真係無 = 你情我願
有寫有mfi 然後真係無 = 正一仆街
Ching ho ball
試過係miniso買尿袋差啲爆炸,有燶味
報蘋果 收500蚊報料費先啦
miniso d野好多都係淘寶野 只係包裝靚d同印左佢個logo上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞