[12月-1月呈獻]《孤獨的島住了一個人》

1001 回覆
275 Like 5 Dislike
有種預感 部note柒 真係會爆炸
Btw好唔捨得個故完
都係先生最準時,訓醒就有文
btw.有得睇多d就好啦

要返工日子,
凌晨寫到七點就出文,然後返工。

出文還出文要注意返休息時間呀
七點嗰更其實好倉猝,特別係大更,冇星期六寫得咁好。

1.錯字、2.補充:

1.「你太睇型喇,『型』唔係咁簡單。」我再說。

2.「打籃球,點解要過撚晒啲人先上籃,再入埋?」阿傑問,自答,「因為型囉。」

「如果嗰球唔入呢?咪柒囉,咪錯晒囉,咪會比隊友屌囉。」他再說。
推 好好睇
新讀者 好好睇
LIVE了
留名睇結局正直完成任務之後俾部NOTE7炸死
新讀者留名 表示好撚正

歡迎新讀者
到左Post 2應該就冇咁多新讀者了

快D出
新讀者留名 表示好撚正

歡迎新讀者
到左Post 2應該就冇咁多新讀者了

好似就黎完咁
好鐘意其中一句:
其實愛情並沒有分對與錯。只有愛與不愛,珍不珍惜。

鐘意左一個唔會鐘意自己既人,覺得自己好傻。不過其實唔係任何一個人既問題,只係佢唔愛我

好好睇,先生請加油。
新讀者留名
LIVE了
留名睇結局正直完成任務之後俾部NOTE7炸死

應該係
推~~~
好彩係完前追曬
好好睇 希望故台多啲唔同類型文 而唔係只係啪啪啪

在我看過的故事當中,包括小說、電影等等,能留下深刻印象的、能夠感動我的,有很多,但都不是啪啪啪作品。
睇睇下諗起冇套戲講No man is an island
希望男女主角都有好ending

No man is an island
輕輕的我走了
以往每完一個post,我都會休息一日才開新post,但今次不了。

新post已開,大家快去留名,或者直接打「個故好撚正」都得。

感謝各位在這個月來的支持,我們新post見。

[1月-2月呈獻]《孤獨的島住了一個人》(完) :

http://lihkg.com/thread/92427/page/1
如欲留意更多資訊,請讚好裕賢先生Facebook:
http://www.facebook.com/yuyanmr

*明早出文
個故好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞