[KICKSTARTER] 膽粗粗做左個日曆 啱啱LAUNCH咗

978 回覆
1937 Like 65 Dislike
估唔到仲推得郁

仲想買2018既巴打可以去依到
https://www.daper.cc

2019試緊新款,希望搞得成會依家好唔同
如果順利會係9月launch KS campaign

至於依家個款會繼續做2019,試下入retail
但願往後的project 可以搵返兩餐晏仔食下

然後來年頭會做同日歷完全無關既產品
巴打你加油
插嘴,我有買
真心既巴打,成5月先收到18年既日曆,已經冇乜心機用
如果有下年,希望你地可以早少少出到貨,唔好年中先俾人
日期range方面我唔介意嘅畢竟可以用到2019三月
但係都係果句 D針線真係要改善吓…有時跟唔到針線搣會積咗D紙喺度 D積住嘅紙又會阻住之後搣嘅順利程度 要人手用cutter清曬先可以順利搣得到
唔撚會再back野
back撚咗個耳機
十世都未到
正常KS上面買嘅唔係3月尾就收到4月開始嘅日曆咩? 樓豬呢個campaign應該係我back過最準時嘅

不過我贊成嘅
樓豬你19年出嘅話建議你今年年尾出
然後個日曆嘅日期跟返19年1月開始會好啲
4月開始確係有啲奇怪
咁今年果個最尾果三個月點算
樓豬你話19年個新款有冇得透露吓
一個公司一個屋企
好奇樓豬仲出唔出舊款
出嘅話強烈建議你考慮出藍色
拎左未,我有去event
收到,會同廠講講睇下有咩計
不過新款應該改形式無依個煩惱

多謝巴打仲入黎推post
俾次機會喇巴打,我好準時咖

Btw,gadget野真係9成delay
@羽中小子
最尾三月,兩個一齊用
我今次又整個4月既又會俾人笑我整財政年度日歷

舊款最後決定中,整既話正路七月有樣睇
藍唔藍,到時就知
推下先
已follow樓主 等你新po通知丫
拻到張紙越黎越細 個頂仲有波浪紋...
我會定期用cutter沿住個頂來清走上面積住D紙

望望下日曆醒起呢個post,今日諸事不宜
樓豬有新搞作未
尋找貼近native speakers 既巴絲打
幫推
點解巴打可以搣得咁齊㗎
撕紙成功發揮作用
我知好多巴打同客人都搣到好崩壞,
今次改走哂所有唔夠實用的地方
繼續尋找貼近native speakers 既巴絲打聲演今年條片

有酬
喂今年幾時有先?
差唔多,差啲後期野,漏下口風先

繼續尋找影片聲優
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞