[KICKSTARTER] 膽粗粗做左個日曆 啱啱LAUNCH咗

978 回覆
1937 Like 65 Dislike
因為依幾日真係好忙,想全部人4月1前收到。
依個星期都係同partner兩個人四隻手日以繼夜包幾百pack,上千本,每日分批寄,通宵做,佢本身仲有正職。坦白講我地無時間寄完再岀多個update,依樣野係我地做得唔完善。

其實你係依到留comment前已經係KS覆左巴打你,你個件如無意外會係今日或明日收到。

至於你話收唔到update要自已睇先見到,其實我地每次岀update時,KS都會自動email通知所有backers,所以我唔太明白個問題岀左係邊。可能你個email當左KS email 係spam? 又或者你無用開你用黎pledge個email? 如果想核對下電郵歡迎搵我。

有咩事我地可以溝通下,稍安勿躁
睇地區啦,不過外國運費對比產品價錢黎講一定係貴
羽中巴
幫你check左,係KS message 左details 俾你
一定會收到的
未留電話或地址請盡快回覆!
要有齊 地址 + 電話 !

所有香港件已俾運費
但順豐送住宅或偏遠地區會收取附加費
大家可叫快遞員送去就近順豐站自取
Ohhh
咁我轉送俾我朋友啦
佢都讚話好靚
啱啱上咗online shop度望,可唔可以填sf 站code 自取㗎
已收到,會等埋女朋友先拆

想問下幾時先知運費退左?

謝謝
覆完你個KS message就收到!!
好靚!唔該曬
仲未收到電話或者SMS
收到了 幫巴打推一推
真心幾靚
仲未有
收到了
當然可以,地址填順豐站個個就okay了,記得留埋電話吖!
運費除左早前資料對唔啱嘅巴打,其他應該已經退哂。
巴打俾個backer number我,我跟跟
多謝大家欣賞
未有消息既巴打可以放低backer number先
#306 未收到
早兩日先係kickstarter搵過你
$30?

如果係就啱了,謝謝
收到 好正呀!
整到咁靚買咗真心唔捨得用😭😭
打算一張張寄比生日朋友
然後叫佢地自己上網買本
巴打之前一直都無你電話
今日即寄
我好似份問卷有寫電話
唔知原來可以喺KS個app到覆
其實寄e-Express 幾耐幾錢到? 我見公眾假期用左速遞公司
睇地區,例如我地寄加拿大五日就到,一定平過速遞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞